Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:54
  • Competitiewedstrijd: III División.07
  • Stadion: Cotonera
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 16831
Islares F.C. F.c granoller
DEFS Tactiek defensa4-4-2
67% Balbezit 33%
17% Spel op eigen helft 83%
39 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
51 gemiddelde waardering 19.8
very good Schieten poor
excellent Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Todero speelt de bal door. Klungelig pakt Wawrowski de bal. Wawrowski speelt de bal door. Zakonieczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakonieczny schiet op doel. Krizsán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Skjold, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zakonieczny rent richting de bal. Zakonieczny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Islares F.C. - F.c granoller 1:0

7e minuut.
Skjold kopt de bal weg. Klungelig pakt Lambant de bal. Zakonieczny is nu in balbezit. Zakonieczny draait met de bal, schiet en ... Krizsán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Islares F.C. - F.c granoller 2:0

7e minuut.
Diterlisi speelt de bal door. Klungelig pakt Becattini de bal. Skjold rent richting de bal. Zakonieczny rent richting de bal. Zakonieczny schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Zolowski met een snelle inworp. Degollado geeft een lange en hoge pass. Zakonieczny rent richting de bal. Zakonieczny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Islares F.C. - F.c granoller 3:0

17e minuut.
Zolowski is nu in balbezit. Zolowski passt de bal in één keer door. Todero bereikt de bal nog maar net als eerste. Todero geeft de bal voor. Zakonieczny kopt de bal weg. Krizsán bokst de bal weg.

28e minuut.
Zolowski kan de bal niet met de borst controleren. Zolowski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Diterlisi de bal. Zakonieczny is nu in balbezit. Zakonieczny draait met de bal, schiet en ... Krizsán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Islares F.C. - F.c granoller 4:0

32e minuut.
Klungelig pakt Alberti de bal. Zolowski geeft de bal voor. Degollado rent richting de bal. Degollado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Islares F.C. - F.c granoller 5:0

34e minuut.
Zolowski onderschept slim de pass. Zolowski geeft de bal voor. Wawrowski rent richting de bal. Wawrowski schiet op doel. Krizsán werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Zolowski probeert naar een medespeler te passen. del Sol is nu in balbezit. Zolowski probeert naar een medespeler te passen. Zakonieczny rent richting de bal. Zakonieczny draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Riquelme passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Zolowski de bal. Zolowski speelt de bal door. Wawrowski rent richting de bal. Wawrowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Wawrowski is nu in balbezit. Wawrowski met een sublieme pass. Zakonieczny rent richting de bal. Zakonieczny schiet op doel. Krizsán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Islares F.C. - F.c granoller 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Islares F.C. 20%, F.c granoller 80%.
Islares F.C. - F.c granoller 6:0

48e minuut.
Zolowski speelt de bal door. Wawrowski rent richting de bal. Wawrowski passt de bal met de wreef. Zakonieczny is nu in balbezit. Zakonieczny schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Zolowski probeert naar een medespeler te passen. Todero heeft problemen om de bal te vangen. Todero geeft een hoge lob. Degollado is nu in balbezit. Degollado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Zolowski passt de bal in één keer door. Degollado probeert naar een medespeler te passen. Zakonieczny is nu in balbezit. Zakonieczny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Islares F.C. - F.c granoller 7:0

58e minuut.
Daar is Degollado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Degollado geeft een hoge lob. Zakonieczny is nu in balbezit. Zakonieczny haalt uit met een fantastische trap. Krizsán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Islares F.C. - F.c granoller 8:0

62e minuut.
Inworp. Wawrowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zakonieczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakonieczny schiet op doel. Krizsán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Islares F.C. - F.c granoller 9:0

63e minuut.
Riquelme met een sublieme pass. Todero rent richting de bal. Todero geeft een lange en hoge pass. Degollado is nu in balbezit. Degollado haalt uit met een fantastische trap. Krizsán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Todero is nu in balbezit. Todero probeert naar een medespeler te passen. Wawrowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zakonieczny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zakonieczny haalt uit met een fantastische trap. Krizsán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wawrowski geeft de bal voor. Alberti kan de bal niet met de borst controleren. Zakonieczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakonieczny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Islares F.C. - F.c granoller 10:0

68e minuut.
Degollado passt de bal met de wreef. Wawrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Degollado de bal. Degollado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Todero is nu in balbezit. Todero passt de bal in één keer door. Wawrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Zolowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Degollado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Degollado geeft een hoge lob. Wawrowski is nu in balbezit. Wawrowski haalt uit met een fantastische trap. Krizsán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Zakonieczny de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Klungelig pakt Todero de bal. Todero speelt de bal door. Zakonieczny heeft problemen om de bal te vangen. Zakonieczny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Islares F.C. - F.c granoller 11:0

74e minuut.
Riquelme geeft een hoge lob. Wawrowski is nu in balbezit. Wawrowski geeft een lange en hoge pass. Zakonieczny rent richting de bal. Zakonieczny schiet op doel. Krizsán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Alberti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakonieczny verovert de bal door een tackle van achteren. Zakonieczny draait met de bal, schiet en ... Krizsán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Islares F.C. - F.c granoller 12:0

78e minuut.
Todero rent richting de bal. Todero passt de bal in één keer door. Wawrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrowski draait met de bal, schiet en ... Krizsán werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Degollado rent richting de bal. Degollado speelt de bal door. Wawrowski rent richting de bal. Wawrowski schiet op doel. Krizsán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Islares F.C. - F.c granoller 13:0

86e minuut.
Murzacu geeft een hoge lob. Riquelme rent richting de bal. Riquelme passt de bal met de wreef. Zakonieczny rent richting de bal. Zakonieczny haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Skjold probeert naar een medespeler te passen. Wawrowski rent richting de bal. Wawrowski met een sublieme pass. Zakonieczny is nu in balbezit. Zakonieczny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Islares F.C. - F.c granoller 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Islares F.C. 14%, F.c granoller 86%.
Islares F.C. - F.c granoller 14:0