Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vichocuntín C.F Hyakkaou
Glow_GdO_20 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
14% Spel op eigen helft 86%
52 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.6 gemiddelde waardering 21.5
outstanding Schieten poor
very good Passen weak
good Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Gómez Calvo is nu in balbezit. Gómez Calvo passt de bal in één keer door. Jova heeft problemen om de bal te vangen. Jova haalt uit met een fantastische trap. Redondo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vichocuntín C.F - Hyakkaou 1:0

7e minuut.
Palacios speelt de bal door. Daar is Gómez Calvo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gómez Calvo passt de bal met de wreef. Daar is Jova, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jova haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vichocuntín C.F - Hyakkaou 2:0

9e minuut.
Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios verovert de bal door een tackle van achteren. Palacios geeft de bal voor. Daar is Jova, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jova draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Pajanović rent richting de bal. Pajanović geeft de bal voor. Daar is Lago, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jova rent richting de bal. Jova haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Úbeda met een harde bal richting middenveld. Pajanović kopt de bal weg. Klungelig pakt Gómez Calvo de bal. Jova is nu in balbezit. Jova haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vichocuntín C.F - Hyakkaou 3:0

14e minuut.
Yelul heeft problemen om de bal te vangen. Gómez Calvo is nu in balbezit. Gómez Calvo passt de bal in één keer door. Jova rent richting de bal. Jova draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Vichocuntín C.F - Hyakkaou 4:0

17e minuut.
Daar is Valdivieso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jova rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hompanera Prieto. Hompanera Prieto krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Jova is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Canosa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pajanović kopt de bal weg. Gómez Calvo is nu in balbezit. Jova bereikt de bal nog maar net als eerste. Jova schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Vichocuntín C.F - Hyakkaou 5:0

19e minuut.
Jova onderschept slim de pass. Jova passt de bal in één keer door. Gómez Calvo rent richting de bal. Gómez Calvo draait met de bal, schiet en ... Redondo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vichocuntín C.F - Hyakkaou 6:0

21e minuut.
Hompanera Prieto rent richting de bal. Gómez Calvo verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez Calvo passt de bal in één keer door. Jova is nu in balbezit. Jova schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Gómez Calvo is nu in balbezit. Yelul bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Calvo begaat een overtreding. Gómez Calvo krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Travolta speelt de bal door. Napalony bereikt de bal nog maar net als eerste. Napalony passt de bal in één keer door. Gómez Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Calvo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vichocuntín C.F - Hyakkaou 7:0

25e minuut.
Jova bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Jova, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jova met een sublieme pass. Gómez Calvo rent richting de bal. Gómez Calvo schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Canosa geeft de bal voor. Jova kopt de bal weg. Daar is Úbeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gómez Calvo rent richting de bal. Gómez Calvo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Hompanera Prieto verovert de bal door een tackle van achteren. Pajanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajanović passt de bal met de wreef. Jova is nu in balbezit. Jova draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vichocuntín C.F - Hyakkaou 8:0

31e minuut.
Canosa met de inworp. Napalony speelt de bal door. Canosa is nu in balbezit. Canosa geeft een hoge lob. Jova maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Palacios verovert de bal door een tackle van achteren. Palacios passt de bal met de wreef. Gómez Calvo is nu in balbezit. Jova rent richting de bal. Jova draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Hompanera Prieto heeft problemen om de bal te vangen. Canosa geeft de bal voor. Úbeda kopt de bal weg. Jova is nu in balbezit. Jova haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Pajanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Canosa rent richting de bal. Canosa passt de bal in één keer door. Jova bereikt de bal nog maar net als eerste. Jova haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Napalony geeft de bal voor. Gómez Calvo kopt de bal weg. Jova bereikt de bal nog maar net als eerste. Jova schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lago de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jova rent richting de bal. Jova haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Canosa verovert de bal door een tackle van achteren. Canosa geeft een hoge lob. Jova rent richting de bal. Jova draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vichocuntín C.F - Hyakkaou 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vichocuntín C.F 17%, Hyakkaou 83%.
Vichocuntín C.F - Hyakkaou 9:0

46e minuut.
Argyros komt het veld opgelopen. Roxu komt het veld opgelopen. Luna komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Luna kopt de bal weg. Klungelig pakt Santana de bal. Canosa probeert naar een medespeler te passen. Jova bereikt de bal nog maar net als eerste. Jova haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Travolta speelt de bal door. Jova bereikt de bal nog maar net als eerste. Canosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Canosa schiet op doel. Redondo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vichocuntín C.F - Hyakkaou 10:0

53e minuut.
Canosa is nu in balbezit. Canosa passt de bal zonder na te denken. Jova rent richting de bal. Jova haalt uit met een fantastische trap. Lago probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pajanović zal de hoekschop nemen. Gómez Calvo kopt de bal weg. Jova controleert de bal met de borst. Jova draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Napalony met een snelle inworp. Canosa geeft een hoge lob. Jova is nu in balbezit. Jova haalt uit met een fantastische trap. Redondo probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Pajanović rent richting de bal. Pajanović geeft een hoge lob. Jova is nu in balbezit. Jova schiet op doel. Redondo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vichocuntín C.F - Hyakkaou 11:0

58e minuut.
Beaumont met een sublieme pass. Travolta kan de bal niet met de borst controleren. Travolta probeert naar een medespeler te passen. Jova bereikt de bal nog maar net als eerste. Jova schiet op doel. Redondo bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Gómez Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Calvo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vichocuntín C.F - Hyakkaou 12:0

59e minuut.
Santana probeert naar een medespeler te passen. Gómez Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Calvo passt de bal met de wreef. Jova is nu in balbezit. Jova draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vichocuntín C.F - Hyakkaou 13:0

60e minuut.
Sáenz Marín komt het veld opgelopen. Azat komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Sáenz Marín verovert de bal door een tackle van achteren. Azat geeft de bal voor. Klungelig pakt Hompanera Prieto de bal. Canosa rent richting de bal. Canosa geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Vichocuntín C.F - Hyakkaou 14:0

62e minuut.
Valdivieso geeft de bal voor. Azat kopt de bal weg. Yelul bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz Marín onderschept slim de pass. Sáenz Marín draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Santana heeft problemen om de bal te vangen. Canosa is nu in balbezit. Canosa speelt de bal door. Jova bereikt de bal nog maar net als eerste. Jova haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Argyros geeft een hoge lob. Soldado Rillo probeert de bal aan de voet te houden. Sáenz Marín is nu in balbezit. Sáenz Marín heeft problemen om de bal te vangen. Sáenz Marín schiet op doel. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Sáenz Marín passt de bal met de wreef. Azat bereikt de bal nog maar net als eerste. Azat probeert naar een medespeler te passen. Jova rent richting de bal. Jova haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sáenz Marín geeft een lange en hoge pass. Úbeda kan de bal niet met de borst controleren. Sáenz Marín is nu in balbezit. Úbeda geeft de bal voor. Azat geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Lago rent richting de bal. Jova verovert de bal door een tackle van achteren. Jova passt de bal zonder na te denken. Sáenz Marín bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz Marín schiet op doel. Redondo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Sáenz Marín rent richting de bal. Úbeda onderschept slim de pass. Úbeda geeft een lange en hoge pass. Pajanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajanović haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Sáenz Marín bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz Marín haalt uit met een fantastische trap. Redondo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vichocuntín C.F - Hyakkaou 15:0

74e minuut.
Hompanera Prieto passt de bal zonder na te denken. Pajanović is nu in balbezit. Pajanović passt de bal met de wreef. Sáenz Marín rent richting de bal. Sáenz Marín draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Vichocuntín C.F - Hyakkaou 16:0

76e minuut.
Canosa met een sublieme pass. Argyros bereikt de bal nog maar net als eerste. Argyros met een sublieme pass. Sáenz Marín bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz Marín passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Travolta bereikt de bal nog maar net als eerste. Travolta passt de bal zonder na te denken. Azat is nu in balbezit. Azat geeft de bal voor. Jova krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Canosa is nu in balbezit. Canosa passt de bal in één keer door. Jova bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz Marín is nu in balbezit. Sáenz Marín draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Pajanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajanović passt de bal zonder na te denken. Azat met een sublieme pass. Jova rent richting de bal. Jova draait met de bal, schiet en ... Redondo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Vichocuntín C.F - Hyakkaou 17:0

81e minuut.
Rueda met een sublieme pass. Klungelig pakt Arbeloa de bal. Sáenz Marín is nu in balbezit. Sáenz Marín draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Úbeda de bal. Jova bereikt de bal nog maar net als eerste. Jova haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vichocuntín C.F - Hyakkaou 18:0

86e minuut.
Canosa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hompanera Prieto. Canosa raakt geblesseerd tijdens het duel. Canosa met een snel genomen vrije trap. Sáenz Marín springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Klungelig pakt Hompanera Prieto de bal. Canosa is nu in balbezit. Canosa speelt de bal door. Klungelig pakt Jova de bal. Jova haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Jova maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Úbeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sáenz Marín rent richting de bal. Sáenz Marín schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vichocuntín C.F - Hyakkaou 19:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vichocuntín C.F 12%, Hyakkaou 88%.
Vichocuntín C.F - Hyakkaou 19:0