Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Naranjito F.C Islares F.C.
tu433 Tactiek DEFS
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 4
62.5 gemiddelde waardering 58.5
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen formidabel


1e minuut.
Wysogląd rent richting de bal. Gniza onderschept slim de pass. Peredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Peredo haalt uit met een fantastische trap. Kunduracı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Naranjito F.C - Islares F.C. 1:0

2e minuut.
Zolowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Peredo onderschept slim de pass. del Sol maakt een afschuwelijke overtreding. del Sol krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Estrada rent richting de bal. Estrada passt de bal met de wreef. Peredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Peredo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Naranjito F.C - Islares F.C. 2:0

15e minuut.
del Sol bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada onderschept slim de pass. Estrada probeert naar een medespeler te passen. Peredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Peredo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gniza is nu in balbezit. Gniza draait met de bal, schiet en ... Kunduracı bokst de bal weg.

32e minuut.
Opěnka is nu in balbezit. Opěnka passt de bal met de wreef. Gniza rent richting de bal. Peredo rent richting de bal. Peredo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Peredo haalt uit met een fantastische trap. Wysogląd probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gniza neemt de hoekschop. Peredo maakt een snoekduik en kopt de bal. Kunduracı bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naranjito F.C 55%, Islares F.C. 45%.
Naranjito F.C - Islares F.C. 2:0

50e minuut.
Estrada rent richting de bal. del Sol verovert de bal door een tackle van achteren. Kula speelt de bal door. Wawrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrowski haalt uit met een fantastische trap. Prorok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Çalışkan probeert naar een medespeler te passen. Gniza rent richting de bal. Gniza passt de bal in één keer door. Peredo rent richting de bal. Peredo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Naranjito F.C - Islares F.C. 3:0

56e minuut.
Zolowski onderschept slim de pass. Zolowski passt de bal met de wreef. Podmagorski geeft een hoge lob. Gniza is nu in balbezit. Gniza haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Moţoc onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Codreanu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Peredo krijgt zijn hoofd ertegen. Kunduracı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Delvas rent richting de bal. Wawrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wawrowski speelt de bal door. Werle is nu in balbezit. Werle draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Opěnka kopt de bal weg. Gniza bereikt de bal nog maar net als eerste. Wysogląd is nu in balbezit. Peredo onderschept slim de pass. Peredo draait met de bal, schiet en ... Kunduracı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Todero bereikt de bal nog maar net als eerste. Szviták onderschept slim de pass. Szviták geeft de bal voor. Gniza rent richting de bal. Gniza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Werle rent richting de bal. Kolski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Werle is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kriss komt het veld opgelopen. Jakubovič komt het veld opgelopen. Werle wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Na een snelle pass probeert Herst de bal onder controle te krijgen. Estrada rent richting de bal. Estrada geeft de bal voor. Klungelig pakt Kriss de bal. Kriss draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Podmagorski geeft een hoge lob. Buitenspel voor Gniza. Goede buitenspelval van de verdediging. Kula maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Werle bereikt de bal nog maar net als eerste. Werle haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naranjito F.C 51%, Islares F.C. 49%.
Naranjito F.C - Islares F.C. 3:0