Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.c granoller CORDOBA FUTSAL
defensa4-4-2 Tactiek Ataque 2.0
38% Balbezit 62%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 53
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 11
19.5 gemiddelde waardering 46.5
slecht Schieten zeer goed
waardeloos Passen goed
waardeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
Fuller rent richting de bal. Fuller passt de bal met de wreef. Hatton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hatton haalt uit met een fantastische trap. Krizsán probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.c granoller - CORDOBA FUTSAL 0:1

5e minuut.
Cole geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Diterlisi de bal onder controle te krijgen. Bernier rent richting de bal. Bernier draait met de bal, schiet en ... Krizsán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.c granoller - CORDOBA FUTSAL 0:2

8e minuut.
Fuller bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuller geeft een hoge lob. Boretz heeft problemen om de bal te vangen. Hatton rent richting de bal. Hatton draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Cole passt de bal zonder na te denken. Bernier probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Korczyński rent richting de bal. Korczyński draait met de bal, schiet en ... Krizsán probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Diterlisi kopt de bal weg. Klungelig pakt Emiliani de bal. Emiliani geeft een lange en hoge pass. Gansel rent richting de bal. Gansel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Gansel rent richting de bal. Gansel geeft een lange en hoge pass. Alberti onderschept slim de pass. Klungelig pakt Bernier de bal. Bernier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Scaraggi kopt de bal weg. Cole probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Korczyński met een sublieme pass. Bernier rent richting de bal. Bernier schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bernier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernier haalt uit met een fantastische trap. Krizsán maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Skjold de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.c granoller - CORDOBA FUTSAL 0:3

23e minuut.
Quattrini speelt de bal door. Gansel rent richting de bal. Gansel haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Skjold de bal onder controle te krijgen. Krizsán probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Alberti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hatton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hatton schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Fuller is nu in balbezit. Fuller speelt de bal door. Hatton is nu in balbezit. Hatton schiet op doel. Krizsán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.c granoller - CORDOBA FUTSAL 0:4

27e minuut.
Korczyński onderschept slim de pass. Korczyński speelt de bal door. Hatton rent richting de bal. Hatton haalt uit met een fantastische trap. Krizsán probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Murzacu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Buitenspel voor Becattini. Goede buitenspelval van de verdediging. Etchecopar neemt vlug de vrije trap. Gansel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gansel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bernier rent richting de bal. Bernier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.c granoller - CORDOBA FUTSAL 0:5

31e minuut.
Bernier bereikt de bal nog maar net als eerste. Korczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Korczyński speelt de bal door. Hatton rent richting de bal. Hatton draait met de bal, schiet en ... Krizsán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bernier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernier haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Fuller geeft een lange en hoge pass. Bernier maakt een snoekduik en kopt de bal. Boretz heeft problemen om de bal te vangen. Bernier rent richting de bal. Bernier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Cole probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fuller de bal. Fuller met een sublieme pass. Hatton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hatton schiet op doel. Krizsán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Lekov heeft problemen om de bal te vangen. Lekov geeft een lange en hoge pass. Kmocháček probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hatton rent richting de bal. Hatton draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gansel is nu in balbezit. Gansel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.c granoller - CORDOBA FUTSAL 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.c granoller 78%, CORDOBA FUTSAL 22%.
F.c granoller - CORDOBA FUTSAL 0:6

47e minuut.
Cole passt de bal met de wreef. Fuller speelt de bal door. Hatton is nu in balbezit. Hatton haalt uit met een fantastische trap. Krizsán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.c granoller - CORDOBA FUTSAL 0:7

55e minuut.
Quattrini geeft een lange en hoge pass. Bernier rent richting de bal. Bernier passt de bal zonder na te denken. Hatton rent richting de bal. Hatton schiet op doel. Krizsán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.c granoller - CORDOBA FUTSAL 0:8

57e minuut.
Bernier onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Murzacu. Bernier is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cole met een snel genomen vrije trap. Gansel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gansel geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Krizsán met een sublieme pass. Cole probeert naar een medespeler te passen. Hatton is nu in balbezit. Hatton haalt uit met een fantastische trap. Krizsán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.c granoller - CORDOBA FUTSAL 0:9

59e minuut.
Lambant passt de bal met de wreef. Korczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Korczyński met een sublieme pass. Bernier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernier haalt uit met een fantastische trap. Krizsán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.c granoller - CORDOBA FUTSAL 0:10

62e minuut.
Quattrini kopt de bal weg. Korczyński is nu in balbezit. Korczyński passt de bal met de wreef. Bernier is nu in balbezit. Bernier draait met de bal, schiet en ... Krizsán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hatton geeft een hoge lob. Gansel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gansel draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Lambant de bal onder controle te krijgen. Fuller geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Hatton maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Korczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Korczyński probeert naar een medespeler te passen. Bernier is nu in balbezit. Hatton is nu in balbezit. Hatton schiet op doel. Krizsán bokst de bal weg.

69e minuut.
Alberti heeft problemen om de bal te vangen. Skjold met een sublieme pass. Hatton is nu in balbezit. Hatton draait met de bal, schiet en ... Krizsán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.c granoller - CORDOBA FUTSAL 0:11

78e minuut.
Bernier heeft problemen om de bal te vangen. Bernier geeft een hoge lob. Hatton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hatton haalt uit met een fantastische trap. Krizsán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.c granoller - CORDOBA FUTSAL 0:12

80e minuut.
Lekov rent richting de bal. Lekov geeft een lange en hoge pass. Fuller kopt de bal weg. Hatton rent richting de bal. Hatton schiet op doel. Krizsán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bernier is nu in balbezit. Bernier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.c granoller - CORDOBA FUTSAL 0:13

83e minuut.
Murzacu kopt de bal weg. Korczyński geeft een hoge lob. Gansel kopt de bal weg. Hatton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hatton schiet op doel. Krizsán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Lekov passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Alberti de bal. Korczyński speelt de bal door. Gansel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gansel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Fuller draait met de bal, schiet en ... Krizsán met een sublieme pass. Korczyński kopt de bal weg. Hatton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hatton haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Na een snelle pass probeert Etchecopar de bal onder controle te krijgen. Emiliani geeft een lange en hoge pass. Gansel kopt de bal weg. Hatton rent richting de bal. Hatton haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.c granoller 77%, CORDOBA FUTSAL 23%.
F.c granoller - CORDOBA FUTSAL 0:13