Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karales Charly F.C.
442_def_2023 Tactiek MEDIOS 2 DEL
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 2
56.9 gemiddelde waardering 58.3
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen solide
solide Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Mavi is nu in balbezit. Mavi geeft een lange en hoge pass. Ngọc Minh kopt de bal weg. Olędzki rent richting de bal. Olędzki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Del Toro rent richting de bal. Flatland onderschept slim de pass. Flatland geeft de bal voor. Olędzki is nu in balbezit. Olędzki schiet op doel. Rosel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Bersan probeert naar een medespeler te passen. Mavi is nu in balbezit. Jerković schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Jerković moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Jerković schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

22e minuut.
Hompoth rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alboni. Hompoth raakt geblesseerd tijdens het duel. Cárdenas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hompoth springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Ljubičić geeft een hoge lob. Inworp. Bersan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olędzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Olędzki haalt uit met een fantastische trap. Rosel bokst de bal weg.

30e minuut.
Lunev verovert de bal door een tackle van achteren. Lunev geeft de bal voor. Olędzki kan de bal niet met de borst controleren. Olędzki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Karales - Charly F.C. 1:0

33e minuut.
Klungelig pakt Morganti de bal. Lunev rent richting de bal. Lunev passt de bal zonder na te denken. Ngọc Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Minh draait met de bal, schiet en ... Rosel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Portillo is nu in balbezit. Hompoth tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Portillo raakt geblesseerd tijdens het duel. Portillo met een snel genomen vrije trap. Ngọc Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Minh schiet op doel. Rosel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Hompoth bereikt de bal nog maar net als eerste. Berger met een sublieme pass. Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas geeft de bal voor. Paal!

45e minuut.
Inworp. Pagés met een snelle inworp. Hompoth bereikt de bal nog maar net als eerste. Hompoth schiet op doel. Ciorchine maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karales 60%, Charly F.C. 40%.
Karales - Charly F.C. 1:0

53e minuut.
Carstensen rent richting de bal. Carstensen geeft een lange en hoge pass. Hompoth rent richting de bal. Hompoth haalt uit met een fantastische trap. Ciorchine werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Karales - Charly F.C. 1:1

54e minuut.
Olędzki passt de bal zonder na te denken. Dożężka heeft problemen om de bal te vangen. Dożężka geeft de bal voor. Ngọc Minh rent richting de bal. Ngọc Minh haalt uit met een fantastische trap. Rosel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Cárdenas kopt de bal weg. Olędzki bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lunev neemt de hoekschop. Olędzki springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Pagés passt de bal in één keer door. Plókai is nu in balbezit. Flatland schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Flatland krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Cárdenas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jimenez Ortiz komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Bersan is nu in balbezit. Bersan passt de bal zonder na te denken. Olędzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Olędzki heeft problemen om de bal te vangen. Olędzki draait met de bal, schiet en ... Rosel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Karales - Charly F.C. 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karales 52%, Charly F.C. 48%.
Karales - Charly F.C. 2:1