Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Edetanorum F.C Deportivo Multipla
SpiritD Tactiek Zeman 2.0
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 1
61.5 gemiddelde waardering 52.4
very good Schieten very good
solid Passen solid
formidable Verdedigen very good


2e minuut.
Arsenescu probeert de bal aan de voet te houden. Chiabai is nu in balbezit. Chiabai passt de bal zonder na te denken. Jaansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaansen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Lut is nu in balbezit. Lut geeft een hoge lob. Curatolo probeert de bal met de borst te controleren. Dalgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalgaard draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Beltrame kopt de bal weg. Daar is Del Castello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dalgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalgaard draait met de bal, schiet en ... Muñoz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Edetanorum F.C - Deportivo Multipla 1:0

12e minuut.
Bek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bek probeert naar een medespeler te passen. Dalgaard is nu in balbezit. Dardani bereikt de bal nog maar net als eerste. Dardani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Dalgaard is nu in balbezit. Bek rent richting de bal. Dalgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalgaard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Edetanorum F.C - Deportivo Multipla 2:0

18e minuut.
Beltrame met een sublieme pass. Arsenescu is nu in balbezit. Arsenescu passt de bal met de wreef. Dalgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalgaard haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Ses geeft een hoge lob. Xuân Hiếu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niezbędny onderschept slim de pass. Niezbędny draait met de bal, schiet en ... Ull maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Jaansen rent richting de bal. Jaansen met een sublieme pass. Niezbędny is nu in balbezit. Niezbędny schiet op doel. Ull werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edetanorum F.C - Deportivo Multipla 2:1

41e minuut.
Lut geeft een hoge lob. Dalgaard probeert de bal aan de voet te houden. Bek probeert naar een medespeler te passen. Dardani is nu in balbezit. Dardani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Bek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bek met een sublieme pass. Dardani bereikt de bal nog maar net als eerste. Dardani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edetanorum F.C 45%, Deportivo Multipla 55%.
Edetanorum F.C - Deportivo Multipla 2:1

49e minuut.
Guariberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombardo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guariberto. Guariberto krijgt een gele kaart.

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Collins komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Ses passt de bal in één keer door. Collins rent richting de bal. Collins geeft de bal voor. Niezbędny krijgt zijn hoofd ertegen. Ull werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Edetanorum F.C - Deportivo Multipla 2:2

70e minuut.
Dalgaard controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Rêgo komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Dardani met een sublieme pass. Del Castello is nu in balbezit. Dalgaard verovert de bal door een tackle van achteren. Dalgaard schiet op doel. Muñoz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edetanorum F.C - Deportivo Multipla 3:2

82e minuut.
Inworp. Fabuľa komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edetanorum F.C 53%, Deportivo Multipla 47%.
Edetanorum F.C - Deportivo Multipla 3:2