Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hyakkaou Real Kroos FC
Normal Tactiek LM
43% Balbezit 57%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 34
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 42.7
slecht Schieten zeer goed
zwak Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen matig


2e minuut.
Yelul geeft de bal voor. Beato kopt de bal weg. Hompanera Prieto heeft problemen om de bal te vangen. Perdiz is nu in balbezit. Perdiz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Rueda kopt de bal weg. Beato bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbeloa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arbeloa krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Izurza kopt de bal weg. Aguad heeft problemen om de bal te vangen. Aguad passt de bal zonder na te denken. Izurza rent richting de bal. Izurza haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Kõlar geeft een lange en hoge pass. Perdiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Perdiz speelt de bal door. Izurza bereikt de bal nog maar net als eerste. Izurza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hyakkaou - Real Kroos FC 0:1

9e minuut.
Spinu passt de bal in één keer door. Kõlar controleert de bal met de borst. Kõlar passt de bal met de wreef. Izurza is nu in balbezit. Izurza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Kõlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kõlar passt de bal in één keer door. Perdiz is nu in balbezit. Izurza is nu in balbezit. Izurza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Aguad met een sublieme pass. Izurza is nu in balbezit. Perdiz is nu in balbezit. Izurza bereikt de bal nog maar net als eerste. Izurza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hyakkaou - Real Kroos FC 0:2

15e minuut.
Perdiz rent richting de bal. Perdiz passt de bal in één keer door. Kõlar geeft een hoge lob. Klungelig pakt Izurza de bal. Izurza draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Aguad bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguad passt de bal met de wreef. Perdiz is nu in balbezit. Izurza is nu in balbezit. Izurza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Perdiz is nu in balbezit. Perdiz passt de bal zonder na te denken. Izurza rent richting de bal. Izurza draait met de bal, schiet en ... Perdiz probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Kõlar geeft de bal voor. Izurza bereikt de bal nog maar net als eerste. Perdiz is nu in balbezit. Izurza rent richting de bal. Izurza schiet op doel. Paal!

29e minuut.
Inworp. Aguad met de inworp. Santana is nu in balbezit. Perdiz onderschept slim de pass. Perdiz geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Kõlar is nu in balbezit. Basauri begaat een overtreding. Kõlar raakt geblesseerd tijdens het duel. Beato zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Izurza bereikt de bal nog maar net als eerste. Perdiz rent richting de bal. Izurza bereikt de bal nog maar net als eerste. Izurza haalt uit met een fantastische trap. Redondo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hyakkaou - Real Kroos FC 0:3

38e minuut.
Kõlar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aguad rent richting de bal. Aguad geeft een hoge lob. Izurza rent richting de bal. Izurza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Izurza verovert de bal door een tackle van achteren. Perdiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Izurza rent richting de bal. Izurza schiet op doel. Redondo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hyakkaou - Real Kroos FC 0:4

43e minuut.
Perdiz passt de bal in één keer door. Izurza heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Hompanera Prieto zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Hompanera Prieto naar de kleedkamers voor een vroege douche. Izurza is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aguad wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hyakkaou 67%, Real Kroos FC 33%.
Hyakkaou - Real Kroos FC 0:4

47e minuut.
Kõlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kõlar met een sublieme pass. Valdivieso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Izurza is nu in balbezit. Izurza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hyakkaou - Real Kroos FC 0:5

51e minuut.
Spinu met de inworp. Santana is nu in balbezit. Aguad begaat een overtreding. Aguad krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Perdiz is nu in balbezit. Izurza bereikt de bal nog maar net als eerste. Yelul verovert de bal door een tackle van achteren. Perdiz verovert de bal door een tackle van achteren. Perdiz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Aguad met een snelle inworp. Perdiz is nu in balbezit. Perdiz geeft een hoge lob. Izurza rent richting de bal. Izurza haalt uit met een fantastische trap. Redondo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Aguad passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Izurza de bal. Izurza draait met de bal, schiet en ... Aguad controleert de bal met de borst. Aguad haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Perdiz met een sublieme pass. Spinu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kõlar rent richting de bal. Perdiz is nu in balbezit. Perdiz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Kõlar passt de bal zonder na te denken. Perdiz is nu in balbezit. Perdiz passt de bal in één keer door. Izurza is nu in balbezit. Izurza schiet op doel. Paal!

68e minuut.
Redondo met een harde bal richting middenveld. Kõlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kõlar probeert naar een medespeler te passen. Izurza is nu in balbezit. Izurza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Basauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Beato verovert de bal door een tackle van achteren. Beato passt de bal met de wreef. Izurza is nu in balbezit. Izurza haalt uit met een fantastische trap. Paal!

79e minuut.
Soldado Rillo is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Spinu met de inworp. Aguad is nu in balbezit. Aguad schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hyakkaou 81%, Real Kroos FC 19%.
Hyakkaou - Real Kroos FC 0:5