Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal XB Vichocuntín C.F
ECFalso9 Tactiek Glow_GdO_20
39% Balbezit 61%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
36.5 gemiddelde waardering 57.5
redelijk Schieten formidabel
matig Passen zeer goed
matig Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Kante rent richting de bal. Travolta verovert de bal door een tackle van achteren. Travolta geeft de bal voor. Dumortier is nu in balbezit. Dumortier schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Argyros kopt de bal weg. Pajanović geeft een hoge lob. Silvestre rent richting de bal. Elliott onderschept slim de pass. Elliott schiet op doel. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Napalony verovert de bal door een tackle van achteren. Silvestre rent richting de bal. Napalony verovert de bal door een tackle van achteren. Napalony draait met de bal, schiet en ... Konradowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Quiñoa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Napalony bereikt de bal nog maar net als eerste. Napalony speelt de bal door. Elliott bereikt de bal nog maar net als eerste. Elliott schiet op doel. Konradowski bokst de bal weg.

29e minuut.
Silvestre geeft een lange en hoge pass. Inworp. Napalony met de inworp. Dumortier is nu in balbezit. Dumortier haalt uit met een fantastische trap. Konradowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Pajanović geeft een hoge lob. Travolta kopt de bal weg. Popa geeft een hoge lob. Travolta rent richting de bal. Travolta geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal XB 78%, Vichocuntín C.F 22%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arsenal XB - Vichocuntín C.F 0:0

46e minuut.
Gómez Calvo komt het veld opgelopen. Canosa komt het veld opgelopen. Luna komt het veld opgelopen. Palacios komt het veld opgelopen. Jova komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Azat bereikt de bal nog maar net als eerste. Azat passt de bal in één keer door. Gómez Calvo rent richting de bal. Gómez Calvo schiet op doel. Konradowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal XB - Vichocuntín C.F 0:1

55e minuut.
Jova bereikt de bal nog maar net als eerste. Popa verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Calvo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal XB - Vichocuntín C.F 0:2

57e minuut.
Kassoka rent richting de bal. Travolta verovert de bal door een tackle van achteren. Travolta probeert naar een medespeler te passen. Gómez Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Calvo haalt uit met een fantastische trap. Konradowski bokst de bal weg.

60e minuut.
Palacios verovert de bal door een tackle van achteren. Palacios geeft een hoge lob. Jova is nu in balbezit. Jova schiet op doel. Konradowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal XB - Vichocuntín C.F 0:3

62e minuut.
Beaumont bereikt de bal nog maar net als eerste. Beaumont passt de bal zonder na te denken. Canosa met een sublieme pass. Gómez Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Calvo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal XB - Vichocuntín C.F 0:4

71e minuut.
Canosa rent richting de bal. Canosa passt de bal in één keer door. Jova bereikt de bal nog maar net als eerste. Jova schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Azat is nu in balbezit. Azat passt de bal met de wreef. Travolta bereikt de bal nog maar net als eerste. Travolta geeft een hoge lob. Jova krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Azat passt de bal met de wreef. Palacios geeft een lange en hoge pass. Diomède heeft problemen om de bal te vangen. Jova rent richting de bal. Jova draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Ibra Touré bereikt de bal nog maar net als eerste. Popa speelt de bal door. Zehren speelt de bal door. Napalony is nu in balbezit. Napalony haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Travolta verovert de bal door een tackle van achteren. Travolta met een sublieme pass. Jova bereikt de bal nog maar net als eerste. Jova draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal XB - Vichocuntín C.F 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal XB 65%, Vichocuntín C.F 35%.
Arsenal XB - Vichocuntín C.F 0:5