Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Edetanorum F.C F.c granoller
P442E Tactiek defensa4-4-2
62% Balbezit 38%
24% Spel op eigen helft 76%
53 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 26.3
zeer goed Schieten zwak
solide Passen slecht
zeer goed Verdedigen slecht


5e minuut.
Emanuel passt de bal met de wreef. Siembida bereikt de bal nog maar net als eerste. Siembida speelt de bal door. Antonio is nu in balbezit. Antonio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Dardani raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dalgaard komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Siembida speelt de bal door. Antonio heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pêra. Antonio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Emanuel wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Lambant is nu in balbezit. Emanuel verovert de bal door een tackle van achteren. Dalgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalgaard draait met de bal, schiet en ... Krizsán maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

11e minuut.
Klungelig pakt Dalgaard de bal. Dalgaard haalt uit met een fantastische trap. De bal rolt over de achterlijn. Krizsán trapt de bal weg. Siembida geeft de bal voor. Krizsán bokst de bal weg.

16e minuut.
Siembida passt de bal met de wreef. Mester rent richting de bal. Mester passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dalgaard de bal. Dalgaard haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Dalgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalgaard probeert naar een medespeler te passen. Antonio is nu in balbezit. Antonio schiet op doel. Krizsán probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Edetanorum F.C - F.c granoller 1:0

23e minuut.
Mester onderschept slim de pass. Mester passt de bal zonder na te denken. Boretz rent richting de bal. Emanuel verovert de bal door een tackle van achteren. Emanuel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dalgaard rent richting de bal. Dalgaard schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Guariberto verovert de bal door een tackle van achteren. Guariberto speelt de bal door. Lut probeert naar een medespeler te passen. Dalgaard rent richting de bal. Dalgaard haalt uit met een fantastische trap. Krizsán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Lut probeert naar een medespeler te passen. Lambant rent richting de bal. Antonio is nu in balbezit. Emanuel rent richting de bal. Emanuel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Emanuel met een sublieme pass. Dalgaard is nu in balbezit. Dalgaard haalt uit met een fantastische trap. Krizsán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Edetanorum F.C - F.c granoller 2:0

32e minuut.
Kmocháček bereikt de bal nog maar net als eerste. Emanuel verovert de bal door een tackle van achteren. Emanuel geeft een lange en hoge pass. Dalgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalgaard haalt uit met een fantastische trap. Krizsán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Siembida passt de bal in één keer door. Emanuel is nu in balbezit. Emanuel geeft een hoge lob. Antonio rent richting de bal. Antonio schiet op doel. Krizsán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Mester bereikt de bal nog maar net als eerste. Mester geeft de bal voor. Emanuel probeert naar een medespeler te passen. Antonio rent richting de bal. Antonio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Emanuel verovert de bal door een tackle van achteren. Emanuel probeert naar een medespeler te passen. Antonio rent richting de bal. Antonio schiet op doel. Krizsán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edetanorum F.C - F.c granoller 3:0

44e minuut.
Skjold is nu in balbezit. Mester onderschept slim de pass. Mester passt de bal in één keer door. Dalgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalgaard schiet op doel. Krizsán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Henao komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edetanorum F.C 35%, F.c granoller 65%.
Edetanorum F.C - F.c granoller 3:0

46e minuut.
Scaraggi rent richting de bal. Siembida rent richting de bal. Siembida geeft de bal voor. Dalgaard rent richting de bal. Dalgaard schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Pêra rent richting de bal. Guariberto verovert de bal door een tackle van achteren. Guariberto passt de bal met de wreef. Siembida rent richting de bal. Siembida draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Lambant geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mester zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dalgaard kan de bal niet met de borst controleren. Dalgaard schiet op doel. Krizsán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Antonio is nu in balbezit. Antonio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Emanuel verovert de bal door een tackle van achteren. Emanuel geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Skjold de bal. Dalgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalgaard draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Antonio bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Edetanorum F.C - F.c granoller 4:0

55e minuut.
Rouzijak met een sublieme pass. Daar is Kmocháček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antonio onderschept slim de pass. Antonio draait met de bal, schiet en ... Krizsán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Antonio is nu in balbezit. Antonio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Edetanorum F.C - F.c granoller 5:0

59e minuut.
Mester passt de bal in één keer door. Emanuel bereikt de bal nog maar net als eerste. Emanuel passt de bal zonder na te denken. Daar is Dalgaard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dalgaard schiet op doel. Krizsán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Mester zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dalgaard probeert de bal met de borst te controleren. Skjold rent richting de bal. Dalgaard onderschept slim de pass. Dalgaard draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Emanuel rent richting de bal. Emanuel geeft de bal voor. Antonio bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonio draait met de bal, schiet en ... Krizsán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edetanorum F.C - F.c granoller 6:0

63e minuut.
Antonio verovert de bal door een tackle van achteren. Emanuel bereikt de bal nog maar net als eerste. Emanuel passt de bal zonder na te denken. Dalgaard is nu in balbezit. Dalgaard schiet op doel. Krizsán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Antonio rent richting de bal. Antonio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Edetanorum F.C - F.c granoller 7:0

66e minuut.
Pătra met een sublieme pass. Passos met een sublieme pass. Dalgaard is nu in balbezit. Dalgaard draait met de bal, schiet en ... Krizsán probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Mester bereikt de bal nog maar net als eerste. Mester passt de bal in één keer door. Emanuel is nu in balbezit. Antonio is nu in balbezit. Antonio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Antonio is nu in balbezit. Antonio haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Dalgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalgaard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Edetanorum F.C - F.c granoller 8:0

70e minuut.
Marcos Madera komt het veld opgelopen. Yeste Navarro komt het veld opgelopen. Bello komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Mester rent richting de bal. Mester geeft de bal voor. Emanuel kopt de bal weg. Bello is nu in balbezit. Bello haalt uit met een fantastische trap. Krizsán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bello rent richting de bal. Bello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Edetanorum F.C - F.c granoller 9:0

73e minuut.
Bello bereikt de bal nog maar net als eerste. Emanuel speelt de bal door. Dalgaard is nu in balbezit. Dalgaard haalt uit met een fantastische trap. Krizsán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Edetanorum F.C - F.c granoller 10:0

77e minuut.
Emanuel passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lambant de bal. Lambant geeft een lange en hoge pass. Siembida rent richting de bal. Siembida schiet op doel. Krizsán bokst de bal weg.

81e minuut.
Mester passt de bal met de wreef. Pêra is nu in balbezit. Dalgaard onderschept slim de pass. Dalgaard haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lambant de bal onder controle te krijgen. Paal! Daar is Bello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Edetanorum F.C - F.c granoller 11:0

83e minuut.
Bello draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Boretz de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Siembida zal de hoekschop nemen. Bello krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mester geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bello kopt de bal weg. Emanuel heeft problemen om de bal te vangen. Emanuel schiet op doel. Krizsán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Edetanorum F.C - F.c granoller 12:0

86e minuut.
Sesan met een sublieme pass. Siembida met een sublieme pass. Passos probeert naar een medespeler te passen. Dalgaard is nu in balbezit. Dalgaard haalt uit met een fantastische trap. Krizsán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Xuân Hiếu geeft een hoge lob. Mester kopt de bal weg. Daar is Skjold, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dalgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalgaard draait met de bal, schiet en ... Krizsán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edetanorum F.C 13%, F.c granoller 87%.
Edetanorum F.C - F.c granoller 12:0