Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karales Naranjito F.C
442_def_2023 Tactiek tu433
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
0 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.3 gemiddelde waardering 60.2
redelijk Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gniza met de inworp. Estrada geeft een lange en hoge pass. Codreanu maakt een snoekduik en kopt de bal. Peredo bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Karales - Naranjito F.C 0:1

5e minuut.
Batmanlı is nu in balbezit. Delvas onderschept slim de pass. Delvas geeft een hoge lob. Peredo is nu in balbezit. Peredo schiet op doel. Ciorchine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gniza rent richting de bal. Rüstəmbəyli is nu in balbezit. Gniza verovert de bal door een tackle van achteren. Gniza schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Opěnka probeert de bal met de borst te controleren. Codreanu rent richting de bal. Delmulle begaat een overtreding. Codreanu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

24e minuut.
Estrada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gniza rent richting de bal. Gniza passt de bal in één keer door. Peredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Peredo haalt uit met een fantastische trap. Ciorchine verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Peredo kopt de bal weg. Delmulle probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Codreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codreanu schiet op doel. Ciorchine probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Estrada onderschept slim de pass. Estrada geeft een hoge lob. Peredo heeft problemen om de bal te vangen. Peredo schiet op doel. Ciorchine probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Karales - Naranjito F.C 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karales 65%, Naranjito F.C 35%.
Karales - Naranjito F.C 0:2

48e minuut.
Gniza bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gniza geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Peredo maakt een snoekduik en kopt de bal. Ciorchine werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karales - Naranjito F.C 0:3

55e minuut.
Opěnka bereikt de bal nog maar net als eerste. Opěnka speelt de bal door. Peredo rent richting de bal. Peredo draait met de bal, schiet en ... Ciorchine werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karales - Naranjito F.C 0:4

60e minuut.
Delvas is nu in balbezit. Delvas geeft een lange en hoge pass. Peredo is nu in balbezit. Peredo draait met de bal, schiet en ... Ciorchine maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karales - Naranjito F.C 0:5

65e minuut.
Codreanu passt de bal zonder na te denken. Yazlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Peredo verovert de bal door een tackle van achteren. Peredo draait met de bal, schiet en ... Ciorchine maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karales - Naranjito F.C 0:6

75e minuut.
Ciorchine met een sublieme pass. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada geeft een lange en hoge pass. Codreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codreanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Doeltrap. Kriss komt het veld opgelopen. Jakubovič komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Gniza rent richting de bal. Met opzet legt Colaizzo zijn tegenspeler op de grond. Gniza raakt geblesseerd tijdens het duel. Gniza zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jakubovič maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karales 69%, Naranjito F.C 31%.
Karales - Naranjito F.C 0:6