Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Kroos FC Charly F.C.
LM Tactiek MEDIOS 2 DEL
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 49.6
very good Schieten excellent
very good Passen adequate
adequate Verdedigen solid


1e minuut.
Klungelig pakt Bostan de bal. Naaris onderschept slim de pass. Spinu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Naaris raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Vico neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Justl bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguad bereikt de bal nog maar net als eerste. Justl verovert de bal door een tackle van achteren. Izurza verovert de bal door een tackle van achteren. Izurza geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bostan bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Aguad zal de hoekschop nemen. Bostan krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Justl rent richting de bal. Aguad onderschept slim de pass. Aguad passt de bal zonder na te denken. Bostan is nu in balbezit. Bostan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Vico bereikt de bal nog maar net als eerste. Larruzea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vico is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chew met een snel genomen vrije trap. Matkó verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Warakomski kan de bal niet met de borst controleren. Chew rent richting de bal. Chew geeft een hoge lob. Naaris rent richting de bal. Naaris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Kroos FC - Charly F.C. 0:1

25e minuut.
Chew is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Spinu. Chew is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chew zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vico kan de bal niet met de borst controleren. Vico schiet op doel. Figueroa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Chew raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Del Toro komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Giavinie geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sotomayor met de inworp. Naaris is nu in balbezit. Naaris draait met de bal, schiet en ... Figueroa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Kroos FC 69%, Charly F.C. 31%.
Real Kroos FC - Charly F.C. 0:1

46e minuut.
Vico passt de bal zonder na te denken. Muñoz Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Izurza zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Izurza naar de kleedkamers voor een vroege douche.

48e minuut.
Warakomski kopt de bal weg. Bostan is nu in balbezit. Aguad rent richting de bal. Bostan rent richting de bal. Bostan schiet op doel. de Dios kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Raminho kopt de bal weg. Beato bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Toro verovert de bal door een tackle van achteren. Vico is nu in balbezit. Vico haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Kroos FC - Charly F.C. 0:2

59e minuut.
Muñoz Molina probeert naar een medespeler te passen. Louzon is nu in balbezit. Louzon geeft een lange en hoge pass. Vico bereikt de bal nog maar net als eerste. Vico schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Spinu geeft de bal voor. Bostan controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Loncomán maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Vico rent richting de bal. Vico schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Figueroa trapt de bal weg. Del Toro bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Toro passt de bal zonder na te denken. Vico bereikt de bal nog maar net als eerste. Vico draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Kroos FC 63%, Charly F.C. 37%.
Real Kroos FC - Charly F.C. 0:2