Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vichocuntín C.F Deportivo Multipla
Glow_GdO_20 Tactiek Zeman 2.0
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
17 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.7 gemiddelde waardering 52.9
excellent Schieten very good
very good Passen solid
very good Verdedigen very good


10e minuut.
Lombardo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ses probeert naar een medespeler te passen. Niezbędny is nu in balbezit. Anziani bereikt de bal nog maar net als eerste. Anziani schiet op doel. Chimbonda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Daar is Jova, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Del Castello rent richting de bal. Jova verovert de bal door een tackle van achteren. Jova haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vichocuntín C.F - Deportivo Multipla 1:0

15e minuut.
Roxu speelt de bal door. Travolta is nu in balbezit. Travolta geeft een lange en hoge pass. Dumortier krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Del Castello de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vichocuntín C.F - Deportivo Multipla 2:0

23e minuut.
Beaumont verovert de bal door een tackle van achteren. Beaumont geeft een lange en hoge pass. Dumortier is nu in balbezit. Dumortier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vichocuntín C.F - Deportivo Multipla 3:0

25e minuut.
Cuoghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuoghi geeft de bal voor. Inworp. Napalony zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Canosa geeft de bal voor. Muñoz bokst de bal weg. Dumortier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumortier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vichocuntín C.F - Deportivo Multipla 4:0

28e minuut.
Roxu verovert de bal door een tackle van achteren. Roxu geeft een lange en hoge pass. Dumortier rent richting de bal. Dumortier haalt uit met een fantastische trap. Curatolo probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vichocuntín C.F - Deportivo Multipla 5:0

30e minuut.
Ses verovert de bal door een tackle van achteren. Ses passt de bal met de wreef. Lombardo probeert naar een medespeler te passen. Jaansen is nu in balbezit. Jaansen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Travolta geeft een lange en hoge pass. Napalony rent richting de bal. Napalony passt de bal zonder na te denken. Jova bereikt de bal nog maar net als eerste. Jova schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Jova heeft problemen om de bal te vangen. Del Castello rent richting de bal. Del Castello geeft een lange en hoge pass. Anziani rent richting de bal. Anziani geeft de bal voor. Chimbonda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vichocuntín C.F 34%, Deportivo Multipla 66%.
Vichocuntín C.F - Deportivo Multipla 5:0

46e minuut.
Gómez Calvo komt het veld opgelopen. Palacios komt het veld opgelopen. Elliott komt het veld opgelopen. Pajanović komt het veld opgelopen. Luna komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Daar is Jaansen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palacios schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jaansen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Collins komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Roxu passt de bal zonder na te denken. Palacios speelt de bal door. Travolta bereikt de bal nog maar net als eerste. Travolta heeft problemen om de bal te vangen. Travolta geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Niezbędny is nu in balbezit. Jaansen rent richting de bal. Niezbędny rent richting de bal. Niezbędny haalt uit met een fantastische trap. Chimbonda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vichocuntín C.F - Deportivo Multipla 5:1

63e minuut.
Pajanović heeft problemen om de bal te vangen. Pajanović geeft de bal voor. Elliott is nu in balbezit. Elliott schiet op doel. Muñoz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Canosa passt de bal in één keer door. Curatolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Elliott rent richting de bal. Elliott draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vichocuntín C.F - Deportivo Multipla 6:1

70e minuut.
Inworp. Rêgo komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Gómez Calvo haalt uit met een fantastische trap. Del Castello probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Travolta geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Elliott maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fabuľa komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Chiabai probeert naar een medespeler te passen. Travolta bereikt de bal nog maar net als eerste. Travolta geeft de bal voor. Gómez Calvo krijgt zijn hoofd ertegen. Muñoz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vichocuntín C.F - Deportivo Multipla 7:1

85e minuut.
Roxu probeert naar een medespeler te passen. Lombardo is nu in balbezit. Lombardo probeert naar een medespeler te passen. Rêgo rent richting de bal. Rêgo haalt uit met een fantastische trap. Chimbonda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vichocuntín C.F - Deportivo Multipla 7:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vichocuntín C.F 39%, Deportivo Multipla 61%.
Vichocuntín C.F - Deportivo Multipla 7:2