Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hardplay AC Magnum
hard1 Tactiek 442XX
62% Balbezit 38%
21% Spel op eigen helft 79%
32 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
36.3 gemiddelde waardering 14.5
adequate Schieten weak
adequate Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen hopeless


2e minuut.
Szibalski rent richting de bal. Szibalski speelt de bal door. Miraut rent richting de bal. Miraut schiet op doel. Albarracín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hardplay - AC Magnum 1:0

7e minuut.
Owono Montalbán bereikt de bal nog maar net als eerste. Torán tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Owono Montalbán raakt geblesseerd tijdens het duel. Süleymaniye zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Miraut is nu in balbezit. Armada is nu in balbezit. Miraut onderschept slim de pass. Miraut schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Armada bereikt de bal nog maar net als eerste. Maćkowicz onderschept slim de pass. Duró bereikt de bal nog maar net als eerste. Maćkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maćkowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Doeltrap. Albarracín met een harde bal richting middenveld. Süleymaniye kopt de bal weg. Duró is nu in balbezit. Duró draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Maćkowicz rent richting de bal. Maćkowicz passt de bal in één keer door. Duró speelt de bal door. Miraut bereikt de bal nog maar net als eerste. Miraut draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hardplay - AC Magnum 2:0

14e minuut.
Süleymaniye geeft een hoge lob. Szibalski is nu in balbezit. Szibalski geeft een hoge lob. Duró bereikt de bal nog maar net als eerste. Duró draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Duró rent richting de bal. Duró schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hardplay - AC Magnum 3:0

16e minuut.
Duró kopt de bal weg. Klungelig pakt Bengoetxea de bal. Maćkowicz rent richting de bal. Maćkowicz schiet op doel. Albarracín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hardplay - AC Magnum 4:0

22e minuut.
Szibalski passt de bal met de wreef. Maćkowicz is nu in balbezit. Miraut bereikt de bal nog maar net als eerste. Miraut schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hardplay - AC Magnum 5:0

27e minuut.
Klungelig pakt Larrumbide de bal. Larrumbide geeft de bal voor. Goñalons kopt de bal weg. Miraut rent richting de bal. Miraut draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Owono Montalbán bereikt de bal nog maar net als eerste. Owono Montalbán passt de bal in één keer door. Duró rent richting de bal. Duró draait met de bal, schiet en ... Albarracín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hardplay - AC Magnum 6:0

37e minuut.
Cruz Carretero passt de bal met de wreef. Szibalski heeft problemen om de bal te vangen. Szibalski passt de bal met de wreef. Miraut rent richting de bal. Miraut schiet op doel. Albarracín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Szibalski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Miraut kopt de bal weg. Duró is nu in balbezit. Duró schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hardplay - AC Magnum 7:0

40e minuut.
Goñalons geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Owono Montalbán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maćkowicz rent richting de bal. Maćkowicz geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Torán rent richting de bal. Süleymaniye verovert de bal door een tackle van achteren. Süleymaniye geeft een hoge lob. Duró rent richting de bal. Duró haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hardplay - AC Magnum 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hardplay 19%, AC Magnum 81%.
Hardplay - AC Magnum 8:0

47e minuut.
Owono Montalbán heeft problemen om de bal te vangen. Süleymaniye met een sublieme pass. Duró bereikt de bal nog maar net als eerste. Duró geeft een hoge lob. Daar is Carratalá, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hardplay - AC Magnum 9:0

51e minuut.
Daar is Cruz Carretero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Süleymaniye is nu in balbezit. Süleymaniye geeft een lange en hoge pass. Maćkowicz is nu in balbezit. Maćkowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Carratalá rent richting de bal. Carratalá geeft een lange en hoge pass. Raset bereikt de bal nog maar net als eerste. Raset geeft de bal voor. Bodipo Díaz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hardplay - AC Magnum 9:1

61e minuut.
Daar is Carratalá, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szibalski speelt de bal door. Miraut rent richting de bal. Miraut draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hardplay - AC Magnum 10:1

66e minuut.
Szibalski geeft een hoge lob. Miraut kopt de bal weg. Goñalons heeft problemen om de bal te vangen. Duró is nu in balbezit. Duró draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hardplay - AC Magnum 11:1

69e minuut.
Süleymaniye kopt de bal weg. Bengoetxea heeft problemen om de bal te vangen. Duró bereikt de bal nog maar net als eerste. Duró haalt uit met een fantastische trap. Albarracín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hardplay - AC Magnum 12:1

71e minuut.
Alcaraz heeft problemen om de bal te vangen. Alcaraz geeft een lange en hoge pass. Miraut bereikt de bal nog maar net als eerste. Miraut schiet op doel. Albarracín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hardplay - AC Magnum 13:1

78e minuut.
Owono Montalbán geeft een hoge lob. Szibalski rent richting de bal. Szibalski passt de bal zonder na te denken. Miraut bereikt de bal nog maar net als eerste. Miraut schiet op doel. Albarracín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Duró is nu in balbezit. Duró draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hardplay - AC Magnum 14:1

82e minuut.
Süleymaniye speelt de bal door. Maćkowicz rent richting de bal. Miraut bereikt de bal nog maar net als eerste. Miraut draait met de bal, schiet en ... Albarracín probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hardplay - AC Magnum 15:1

86e minuut.
Owono Montalbán bereikt de bal nog maar net als eerste. Owono Montalbán geeft een hoge lob. Szibalski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maćkowicz is nu in balbezit. Maćkowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hardplay - AC Magnum 16:1

88e minuut.
Armada passt de bal met de wreef. Larrumbide bereikt de bal nog maar net als eerste. Maćkowicz rent richting de bal. Miraut rent richting de bal. Miraut schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Owono Montalbán met de inworp. Süleymaniye rent richting de bal. Süleymaniye geeft een hoge lob. Duró is nu in balbezit. Duró schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Inworp. Szibalski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carratalá is nu in balbezit. Miraut verovert de bal door een tackle van achteren. Miraut geeft een hoge lob. Paal! Bengoetxea heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hardplay - AC Magnum 17:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hardplay 23%, AC Magnum 77%.
Hardplay - AC Magnum 17:1