Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raqueto Galifornia Shireh CF
4-4-2 Tactiek 5-3-2 OFF
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 3
63.4 gemiddelde waardering 68.5
zeer goed Schieten uitmuntend
formidabel Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen formidabel


4e minuut.
Pallas passt de bal met de wreef. Buenafuente probeert naar een medespeler te passen. Søgaard probeert naar een medespeler te passen. Dunđerski rent richting de bal. Dunđerski draait met de bal, schiet en ... Kobari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Buenafuente passt de bal zonder na te denken. Trung Hoàng is nu in balbezit. Parada begaat een overtreding. Trung Hoàng wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

10e minuut.
Martín Pulido rent richting de bal. Martín Pulido geeft een lange en hoge pass. Laosa rent richting de bal. Peragón is nu in balbezit. Peragón schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Valls verovert de bal door een tackle van achteren. Zambrano is nu in balbezit. Zambrano geeft een hoge lob. Peragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Peragón schiet op doel. Drożdżewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Zambrano maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Woodman kan de bal niet met de borst controleren. Laosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Laosa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Woodman is nu in balbezit. Raimundo is nu in balbezit. Woodman maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Woodman naar de kleedkamers voor een vroege douche.

16e minuut.
Pallas met een sublieme pass. de la Sagra rent richting de bal. Met opzet legt Račšár zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Račšár moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Račšár schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

19e minuut.
Søgaard onderschept slim de pass. Søgaard probeert naar een medespeler te passen. Dunđerski rent richting de bal. Dunđerski draait met de bal, schiet en ... Kobari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raqueto - Galifornia Shireh CF 0:1

21e minuut.
Søgaard verovert de bal door een tackle van achteren. Søgaard geeft een hoge lob. Dunđerski is nu in balbezit. Dunđerski haalt uit met een fantastische trap. Kobari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raqueto - Galifornia Shireh CF 0:2

22e minuut.
González Torres komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Kabourakis geeft de bal voor. Dunđerski is nu in balbezit. Søgaard probeert naar een medespeler te passen. de la Sagra rent richting de bal. de la Sagra haalt uit met een fantastische trap. Kobari bokst de bal weg.

27e minuut.
Luna heeft problemen om de bal te vangen. Martín Pulido verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Martín Pulido neemt de hoekschop. Peragón krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Dunđerski kopt de bal weg. de Nigris probeert de bal aan de voet te houden. de la Sagra is nu in balbezit. de la Sagra schiet op doel. Kobari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Raqueto - Galifornia Shireh CF 0:3

36e minuut.
Trung Hoàng met een sublieme pass. de la Sagra bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Sagra passt de bal met de wreef. Dunđerski is nu in balbezit. Dunđerski haalt uit met een fantastische trap. Kobari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dunđerski is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Søgaard geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. de la Sagra springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raqueto 49%, Galifornia Shireh CF 51%.
Raqueto - Galifornia Shireh CF 0:3

50e minuut.
Klungelig pakt Raimundo de bal. Buenafuente bereikt de bal nog maar net als eerste. Raimundo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Raimundo krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Kabourakis rent richting de bal. Kabourakis passt de bal in één keer door. Dunđerski rent richting de bal. Dunđerski draait met de bal, schiet en ... Kobari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Raqueto - Galifornia Shireh CF 0:4

62e minuut.
Inworp. Raimundo met de inworp. Parada probeert naar een medespeler te passen. Martín Pulido is nu in balbezit. Martín Pulido schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Kabourakis is nu in balbezit. Kabourakis geeft de bal voor. Zambrano probeert naar een medespeler te passen. Dunđerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunđerski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Kobari met een harde bal richting middenveld. Kabourakis kopt de bal weg. Pinazo Arias rent richting de bal. Dunđerski verovert de bal door een tackle van achteren. Dunđerski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. de la Sagra bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. de la Sagra rent richting de bal. de la Sagra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Raqueto - Galifornia Shireh CF 0:5

76e minuut.
Buenafuente onderschept slim de pass. Raimundo heeft problemen om de bal te vangen. Raimundo passt de bal zonder na te denken. Peragón is nu in balbezit. Peragón schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Luna onderschept slim de pass. Luna met een sublieme pass. Dunđerski bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Sagra rent richting de bal. de la Sagra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
González Torres met een sublieme pass. Dunđerski rent richting de bal. de la Sagra rent richting de bal. Dunđerski is nu in balbezit. Dunđerski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Raqueto - Galifornia Shireh CF 0:6

83e minuut.
Šventek passt de bal zonder na te denken. Søgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Søgaard passt de bal met de wreef. Dunđerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunđerski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Dunđerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinazo Arias bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dunđerski. Dunđerski krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Pinazo Arias rent richting de bal. Pinazo Arias passt de bal in één keer door. Laosa is nu in balbezit. Laosa haalt uit met een fantastische trap. Drożdżewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Raqueto - Galifornia Shireh CF 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raqueto 46%, Galifornia Shireh CF 54%.
Raqueto - Galifornia Shireh CF 1:6