Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mancos Team U.D. Columbrianos Promesas
mediapuntita Tactiek 4231
50% Balbezit 50%
36% Spel op eigen helft 64%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
59.5 gemiddelde waardering 55.2
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
uitstekend Verdedigen formidabel


24e minuut.
Schwarzbrenner rent richting de bal. Schwarzbrenner passt de bal met de wreef. García de la Torre rent richting de bal. García de la Torre geeft een lange en hoge pass. Żero maakt een snoekduik en kopt de bal. Baquero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Nedyalkov onderschept slim de pass. Siedłowski is nu in balbezit. Siedłowski passt de bal zonder na te denken. Dowbór is nu in balbezit. Dowbór geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Sepík met een sublieme pass. Daar is Bulyha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bulyha geeft een lange en hoge pass. Catalano Dupuy bereikt de bal nog maar net als eerste. Catalano Dupuy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mancos Team 33%, U.D. Columbrianos Promesas 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mancos Team - U.D. Columbrianos Promesas 0:0

47e minuut.
Woyke passt de bal in één keer door. Blacutt is nu in balbezit. Blacutt geeft de bal voor. García de la Torre bereikt de bal nog maar net als eerste. García de la Torre schiet op doel. Baquero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Bulyha passt de bal zonder na te denken. Siedłowski rent richting de bal. Woyke schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Woyke krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Sepík verovert de bal door een tackle van achteren. Sepík passt de bal met de wreef. Ox-Chamberlain is nu in balbezit. Ox-Chamberlain haalt uit met een fantastische trap. Dastarac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mancos Team - U.D. Columbrianos Promesas 1:0

62e minuut.
Abrashev komt het veld opgelopen. Hoddle komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Klungelig pakt Blacutt de bal. Blacutt probeert naar een medespeler te passen. Hoddle bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoddle haalt uit met een fantastische trap. Baquero maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hoddle is nu in balbezit. Hoddle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mancos Team - U.D. Columbrianos Promesas 1:1

66e minuut.
Galin komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Szajter bereikt de bal nog maar net als eerste. Szajter geeft de bal voor. Catalano Dupuy rent richting de bal. Ox-Chamberlain bereikt de bal nog maar net als eerste. Ox-Chamberlain draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Robson verovert de bal door een tackle van achteren. Sepík verovert de bal door een tackle van achteren. Sepík geeft een hoge lob. Catalano Dupuy is nu in balbezit. Catalano Dupuy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Bulyha passt de bal met de wreef. Catalano Dupuy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sepík bereikt de bal nog maar net als eerste. Ox-Chamberlain is nu in balbezit. Ox-Chamberlain schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Schwarzbrenner verovert de bal door een tackle van achteren. Schwarzbrenner geeft een hoge lob. Blacutt kopt de bal weg. Hoddle bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoddle haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Ox-Chamberlain passt de bal zonder na te denken. Bulyha rent richting de bal. Bulyha passt de bal met de wreef. Catalano Dupuy bereikt de bal nog maar net als eerste. Catalano Dupuy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mancos Team 38%, U.D. Columbrianos Promesas 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mancos Team - U.D. Columbrianos Promesas 1:1