Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LLION C.F. CD Palencia
Promote Tactiek 532 a
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
45.5 gemiddelde waardering 55.8
goed Schieten solide
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen solide


8e minuut.
Ochetan passt de bal in één keer door. Vidosavljević is nu in balbezit. Vidosavljević speelt de bal door. Daar is Kleszczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kleszczewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LLION C.F. - CD Palencia 0:1

15e minuut.
Rivas is nu in balbezit. Barbadilla Cervilla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rivas raakt geblesseerd tijdens het duel. Gama da Silva zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gliński krijgt zijn hoofd ertegen. Álvarez Figaredo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Veljanovski probeert naar een medespeler te passen. Barbadilla Cervilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheberyachko is nu in balbezit. Cheberyachko draait met de bal, schiet en ... Álvarez Figaredo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Barbadilla Cervilla rent richting de bal. Barbadilla Cervilla passt de bal in één keer door. Díaz de Gereñu verovert de bal door een tackle van achteren. Vílchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vílchez haalt uit met een fantastische trap. Gillespie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Albelda verovert de bal door een tackle van achteren. Albelda geeft een hoge lob. Słoniak geeft de bal voor. Ruiz Barrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Barrero draait met de bal, schiet en ... Gillespie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Albelda verovert de bal door een tackle van achteren. Albelda geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vidosavljević met een snelle inworp. Ochetan geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vidosavljević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ruiz Barrero speelt de bal door. Klungelig pakt Barbadilla Cervilla de bal. Barbadilla Cervilla draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LLION C.F. 56%, CD Palencia 44%.
LLION C.F. - CD Palencia 0:1

46e minuut.
Barbadilla Cervilla speelt de bal door. Ruiz Barrero met een sublieme pass. Siembida bereikt de bal nog maar net als eerste. Siembida geeft een lange en hoge pass. Ruiz Barrero geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kleszczewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LLION C.F. - CD Palencia 0:2

51e minuut.
Veljanovski met een sublieme pass. Albístegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Albístegui passt de bal met de wreef. Gliński is nu in balbezit. Gliński draait met de bal, schiet en ... Álvarez Figaredo bokst de bal weg.

54e minuut.
Albístegui geeft een hoge lob. Daar is Vidosavljević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Onteniente speelt de bal door. Gliński rent richting de bal. Gliński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Kleszczewski schiet op doel. Inworp. Callejón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vidosavljević geeft een hoge lob. Kleszczewski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Albelda heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
LLION C.F. - CD Palencia 0:3

75e minuut.
Vílchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Steccanella verovert de bal door een tackle van achteren. Steccanella met een sublieme pass. Gliński rent richting de bal. Gliński draait met de bal, schiet en ... Álvarez Figaredo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Barbadilla Cervilla passt de bal zonder na te denken. Daar is Słoniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Słoniak met een sublieme pass. Vílchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vílchez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Vílchez kopt de bal weg. Callejón rent richting de bal. Barbadilla Cervilla onderschept slim de pass. Barbadilla Cervilla geeft een lange en hoge pass. Kleszczewski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LLION C.F. 69%, CD Palencia 31%.
LLION C.F. - CD Palencia 0:3