Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galifornia Shireh CF AC Magnum
442 OFF 119S-MJ Tactiek 442XX
69% Balbezit 31%
13% Spel op eigen helft 87%
51 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 14.7
incredible Schieten poor
solid Passen unsatisfactory
good Verdedigen hopeless


1e minuut.
de la Sagra speelt de bal door. Béguin rent richting de bal. de la Sagra is nu in balbezit. de la Sagra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galifornia Shireh CF - AC Magnum 1:0

2e minuut.
Bodipo Díaz speelt de bal door. Klungelig pakt Paz Cruz de bal. Béguin is nu in balbezit. Béguin schiet op doel. Albarracín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. de la Sagra rent richting de bal. de la Sagra haalt uit met een fantastische trap. Albarracín maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galifornia Shireh CF - AC Magnum 2:0

4e minuut.
Lusarreta passt de bal met de wreef. de la Sagra rent richting de bal. de la Sagra geeft een lange en hoge pass. Béguin bereikt de bal nog maar net als eerste. Béguin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galifornia Shireh CF - AC Magnum 3:0

10e minuut.
Charpentier bereikt de bal nog maar net als eerste. Charpentier passt de bal zonder na te denken. Béguin is nu in balbezit. Béguin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Ramos Cabello bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos Cabello passt de bal in één keer door. Charpentier heeft problemen om de bal te vangen. de la Sagra rent richting de bal. de la Sagra haalt uit met een fantastische trap. Albarracín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Søgaard is nu in balbezit. Søgaard heeft problemen om de bal te vangen. Søgaard passt de bal in één keer door. Charpentier bereikt de bal nog maar net als eerste. Charpentier schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Ramos Cabello met een sublieme pass. Armada kan de bal niet met de borst controleren. Béguin rent richting de bal. Béguin haalt uit met een fantastische trap. Albarracín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Galifornia Shireh CF - AC Magnum 4:0

18e minuut.
Torán bereikt de bal nog maar net als eerste. Torán met een sublieme pass. Uña bereikt de bal nog maar net als eerste. Béguin verovert de bal door een tackle van achteren. Béguin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galifornia Shireh CF - AC Magnum 5:0

20e minuut.
Søgaard passt de bal zonder na te denken. Charpentier is nu in balbezit. Charpentier passt de bal zonder na te denken. Béguin is nu in balbezit. Béguin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Galifornia Shireh CF - AC Magnum 6:0

25e minuut.
Barjuan is nu in balbezit. Barjuan geeft een hoge lob. de la Sagra kopt de bal weg. Béguin bereikt de bal nog maar net als eerste. Béguin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Galifornia Shireh CF - AC Magnum 7:0

28e minuut.
Albarracín speelt de bal door. Søgaard kopt de bal weg. Klungelig pakt Béguin de bal. Béguin draait met de bal, schiet en ... Albarracín werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galifornia Shireh CF - AC Magnum 8:0

29e minuut.
Charpentier raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dunđerski komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Dunđerski met de inworp. Barjuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Barjuan geeft de bal voor. Béguin bereikt de bal nog maar net als eerste. Béguin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galifornia Shireh CF - AC Magnum 9:0

33e minuut.
Ramos Cabello is nu in balbezit. Ramos Cabello met een sublieme pass. Søgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Søgaard geeft de bal voor. Béguin maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Søgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Søgaard passt de bal zonder na te denken. de la Sagra rent richting de bal. Klungelig pakt Béguin de bal. Béguin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galifornia Shireh CF - AC Magnum 10:0

36e minuut.
Paz Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paz Cruz passt de bal in één keer door. Daar is Torán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Béguin rent richting de bal. Béguin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Armada is nu in balbezit. Dunđerski verovert de bal door een tackle van achteren. Béguin is nu in balbezit. Béguin haalt uit met een fantastische trap. Albarracín werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Béguin springt en kopt de bal. Doeltrap. Albarracín trapt de bal weg. Béguin is nu in balbezit. Béguin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Dunđerski is nu in balbezit. Dunđerski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Béguin de bal. de la Sagra is nu in balbezit. de la Sagra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Albarracín trapt de bal weg. Søgaard kopt de bal weg. Carratalá heeft problemen om de bal te vangen. Béguin rent richting de bal. Béguin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galifornia Shireh CF - AC Magnum 11:0

43e minuut.
Bengoetxea probeert naar een medespeler te passen. Torán bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Sagra onderschept slim de pass. de la Sagra haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galifornia Shireh CF 15%, AC Magnum 85%.
Galifornia Shireh CF - AC Magnum 11:0

49e minuut.
Barjuan is nu in balbezit. Torán begaat een overtreding. Barjuan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dunđerski met een snel genomen vrije trap. de la Sagra springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Doeltrap. Albarracín trapt de bal weg. Dunđerski kopt de bal weg. Béguin rent richting de bal. Béguin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Béguin geeft een hoge lob. Barjuan rent richting de bal. Barjuan passt de bal met de wreef. de la Sagra is nu in balbezit. de la Sagra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galifornia Shireh CF - AC Magnum 12:0

52e minuut.
de la Sagra passt de bal met de wreef. Béguin rent richting de bal. Daar is Dunđerski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dunđerski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galifornia Shireh CF - AC Magnum 13:0

53e minuut.
de la Sagra onderschept slim de pass. Dunđerski rent richting de bal. Dunđerski passt de bal met de wreef. Béguin is nu in balbezit. Béguin haalt uit met een fantastische trap. Albarracín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Galifornia Shireh CF - AC Magnum 14:0

57e minuut.
Albarracín trapt de bal weg. Barjuan kopt de bal weg. Béguin bereikt de bal nog maar net als eerste. Béguin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galifornia Shireh CF - AC Magnum 15:0

59e minuut.
Na een snelle pass probeert Bodipo Díaz de bal onder controle te krijgen. Ramos Cabello probeert naar een medespeler te passen. Dunđerski heeft problemen om de bal te vangen. de la Sagra rent richting de bal. de la Sagra draait met de bal, schiet en ... Paal! Klungelig pakt Carratalá de bal. Béguin rent richting de bal. Béguin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Søgaard geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Béguin rent richting de bal. Béguin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galifornia Shireh CF - AC Magnum 16:0

63e minuut.
Dunđerski passt de bal zonder na te denken. de la Sagra bereikt de bal nog maar net als eerste. Béguin is nu in balbezit. Béguin haalt uit met een fantastische trap. Albarracín maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Galifornia Shireh CF - AC Magnum 17:0

64e minuut.
Dunđerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Béguin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de la Sagra is nu in balbezit. de la Sagra draait met de bal, schiet en ... Albarracín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Galifornia Shireh CF - AC Magnum 18:0

65e minuut.
Klungelig pakt Armada de bal. Carratalá is nu in balbezit. Béguin verovert de bal door een tackle van achteren. Béguin haalt uit met een fantastische trap. Albarracín maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galifornia Shireh CF - AC Magnum 19:0

66e minuut.
de la Sagra rent richting de bal. Torán bereikt de bal nog maar net als eerste. Torán passt de bal met de wreef. Béguin bereikt de bal nog maar net als eerste. Béguin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Galifornia Shireh CF - AC Magnum 20:0

73e minuut.
de la Sagra heeft problemen om de bal te vangen. Goñalons is nu in balbezit. de la Sagra verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt de la Sagra de bal. de la Sagra draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Barjuan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. de la Sagra krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Galifornia Shireh CF - AC Magnum 21:0

74e minuut.
de la Sagra is nu in balbezit. Dunđerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunđerski met een sublieme pass. de la Sagra is nu in balbezit. de la Sagra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galifornia Shireh CF - AC Magnum 22:0

78e minuut.
Dunđerski rent richting de bal. Dunđerski geeft een hoge lob. Béguin bereikt de bal nog maar net als eerste. Béguin draait met de bal, schiet en ... Albarracín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Galifornia Shireh CF - AC Magnum 23:0

79e minuut.
Bodipo Díaz met een sublieme pass. Lusarreta is nu in balbezit. de la Sagra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. de la Sagra krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Moral geeft een lange en hoge pass. Armada kopt de bal weg. Goñalons probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. de la Sagra rent richting de bal. de la Sagra draait met de bal, schiet en ... Albarracín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Béguin bereikt de bal nog maar net als eerste. Béguin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galifornia Shireh CF - AC Magnum 24:0

84e minuut.
Søgaard rent richting de bal. Søgaard passt de bal zonder na te denken. Béguin rent richting de bal. Béguin draait met de bal, schiet en ... Albarracín maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galifornia Shireh CF - AC Magnum 25:0

85e minuut.
Paz Cruz passt de bal zonder na te denken. Uña rent richting de bal. Uña geeft de bal voor. Béguin bereikt de bal nog maar net als eerste. Béguin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. de la Sagra is nu in balbezit. de la Sagra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galifornia Shireh CF - AC Magnum 26:0

86e minuut.
Paz Cruz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bodipo Díaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de la Sagra is nu in balbezit. de la Sagra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galifornia Shireh CF - AC Magnum 27:0

87e minuut.
Paz Cruz speelt de bal door. Daar is Bodipo Díaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van de la Sagra. Bodipo Díaz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

88e minuut.
de la Sagra rent richting de bal. de la Sagra passt de bal in één keer door. Béguin is nu in balbezit. Béguin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galifornia Shireh CF - AC Magnum 28:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galifornia Shireh CF 12%, AC Magnum 88%.
Galifornia Shireh CF - AC Magnum 28:0