Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raqueto Hardplay
4-4-2 Rombo Tactiek hard7
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
60.5 gemiddelde waardering 62
zeer goed Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen solide


2e minuut.
Leśniewski rent richting de bal. Białożyt verovert de bal door een tackle van achteren. Białożyt met een sublieme pass. Campelo is nu in balbezit. Campelo draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Paciello geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bonnin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maćkowicz geeft een hoge lob. Campelo krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Kobari bokst de bal weg.

24e minuut.
Raimundo met een sublieme pass. Martín Pulido bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Martín Pulido geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Peragón springt en kopt de bal. Movilla bokst de bal weg.

32e minuut.
Maćkowicz heeft problemen om de bal te vangen. Maćkowicz probeert naar een medespeler te passen. Bonnin rent richting de bal. Bonnin schiet op doel. Kobari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raqueto - Hardplay 0:1

33e minuut.
Eder komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raqueto 38%, Hardplay 62%.
Raqueto - Hardplay 0:1

46e minuut.
Pinazo Arias komt het veld opgelopen. de Nigris komt het veld opgelopen. Laosa komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Goulão met de inworp. Białożyt met een sublieme pass. Klungelig pakt Goulão de bal. Goulão geeft de bal voor. Bonnin springt en kopt de bal. Kobari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Eder met de inworp. Martín Pulido bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sierkowski. Martín Pulido wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Martín Pulido met een snel genomen vrije trap. Robinson kopt de bal weg. Laosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Laosa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Daar is Sierkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eder is nu in balbezit. Eder geeft de bal voor. Laosa is nu in balbezit. Laosa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Parada is nu in balbezit. Parada passt de bal met de wreef. Laosa is nu in balbezit. Laosa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Raqueto - Hardplay 1:1

68e minuut.
Movilla trapt de bal weg. Parada geeft een hoge lob. Klungelig pakt Marche de bal. Robinson is nu in balbezit. Robinson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eder met een snelle inworp. Martín Pulido is nu in balbezit. Martín Pulido geeft een lange en hoge pass. Robinson bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Raqueto - Hardplay 2:1

81e minuut.
Białożyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Białożyt passt de bal zonder na te denken. Campelo is nu in balbezit. Campelo schiet op doel. Na een snelle pass probeert de Nigris de bal onder controle te krijgen. Kobari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Buitenspel voor Laosa. Goede buitenspelval van de verdediging. Sierkowski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Paciello de bal. Białożyt rent richting de bal. Białożyt schiet op doel. Kobari bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raqueto 45%, Hardplay 55%.
Raqueto - Hardplay 2:1