Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
U.D. Columbrianos Promesas garfio
4231 Tactiek selecciones
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54 gemiddelde waardering 55.8
very good Schieten solid
good Passen excellent
excellent Verdedigen very good


27e minuut.
Robson geeft de bal voor. Saraliotis rent richting de bal. Saraliotis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rodríguez Nebreda de bal. Rodríguez Nebreda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Ninoiu passt de bal zonder na te denken. Saraliotis rent richting de bal. Saraliotis geeft een hoge lob. Daar is Kobiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodríguez Nebreda bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
U.D. Columbrianos Promesas - garfio 0:1

39e minuut.
Daar is Żero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piera is nu in balbezit. Żero verovert de bal door een tackle van achteren. Żero draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
U.D. Columbrianos Promesas - garfio 1:1

41e minuut.
Fenčík probeert naar een medespeler te passen. Giusti rent richting de bal. Giusti probeert naar een medespeler te passen. Żero rent richting de bal. Żero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Piera geeft een lange en hoge pass. Daar is Abrashev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodríguez Nebreda maakt een afschuwelijke overtreding. Rodríguez Nebreda krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.D. Columbrianos Promesas 46%, garfio 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
U.D. Columbrianos Promesas - garfio 1:1

52e minuut.
Niski rent richting de bal. Abrashev verovert de bal door een tackle van achteren. Abrashev probeert naar een medespeler te passen. Żero is nu in balbezit. Żero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Espeleta geeft de bal voor. Abrashev kopt de bal weg. Klungelig pakt Espeleta de bal. Żero bereikt de bal nog maar net als eerste. Żero draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hoddle komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Abrashev rent richting de bal. Abrashev passt de bal in één keer door. Fenčík speelt de bal door. Hoddle bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoddle haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Galin komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Saraliotis passt de bal met de wreef. Niski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Robson. Robson krijgt een gele kaart. Niski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Niski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rodríguez Nebreda krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.D. Columbrianos Promesas 40%, garfio 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
U.D. Columbrianos Promesas - garfio 1:1