Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mancos Team Inter Turó FC
mediapuntita Tactiek 3-5-2
46% Balbezit 54%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
58.9 gemiddelde waardering 56.5
very good Schieten very good
very good Passen excellent
very good Verdedigen excellent


9e minuut.
Bulyha met een sublieme pass. Sepík rent richting de bal. Sepík passt de bal met de wreef. Catalano Dupuy is nu in balbezit. Catalano Dupuy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Franco met een harde bal richting middenveld. Dowbór kopt de bal weg. Daar is Ox-Chamberlain, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Catalano Dupuy is nu in balbezit. Catalano Dupuy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Bulyha is nu in balbezit. Szmatiuk onderschept slim de pass. Szmatiuk geeft een lange en hoge pass. Obara rent richting de bal. Obara schiet op doel. Baquero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Eupilio kopt de bal weg. Bulyha bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulyha met een sublieme pass. Ox-Chamberlain is nu in balbezit. Ox-Chamberlain haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Doeltrap. Audytor komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Rajski passt de bal in één keer door. Nedyalkov geeft een lange en hoge pass. Chatelle probeert de bal aan de voet te houden. Catalano Dupuy bereikt de bal nog maar net als eerste. Catalano Dupuy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Podbipięta speelt de bal door. Obara bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowbór bereikt de bal nog maar net als eerste. Obara onderschept slim de pass. Obara schiet op doel. Baquero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Klungelig pakt Audytor de bal. Audytor geeft een lange en hoge pass. Chatelle is nu in balbezit. Chatelle haalt uit met een fantastische trap. Baquero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mancos Team - Inter Turó FC 0:1

31e minuut.
Podbipięta kopt de bal weg. Szajter speelt de bal door. Dowbór heeft problemen om de bal te vangen. Chatelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatelle draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Catalano Dupuy rent richting de bal. Sepík is nu in balbezit. Eiberle onderschept slim de pass. Catalano Dupuy onderschept slim de pass. Catalano Dupuy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Szajter rent richting de bal. Audytor onderschept slim de pass. Audytor heeft problemen om de bal te vangen. Audytor geeft de bal voor. Chatelle maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mancos Team - Inter Turó FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mancos Team 44%, Inter Turó FC 56%.
Mancos Team - Inter Turó FC 0:2

49e minuut.
Inworp. Ox-Chamberlain met een snelle inworp. Doncu rent richting de bal. Catalano Dupuy verovert de bal door een tackle van achteren. Catalano Dupuy draait met de bal, schiet en ... Franco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Podbipięta passt de bal zonder na te denken. Daar is Szmatiuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szmatiuk passt de bal in één keer door. Chatelle is nu in balbezit. Chatelle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mancos Team - Inter Turó FC 0:3

52e minuut.
Mauês komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Mauês heeft problemen om de bal te vangen. Catalano Dupuy bereikt de bal nog maar net als eerste. Mauês begaat een overtreding. Mauês krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Ox-Chamberlain passt de bal in één keer door. Sepík is nu in balbezit. Sepík passt de bal zonder na te denken. Catalano Dupuy is nu in balbezit. Catalano Dupuy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Franco niet meer kan verder spelen. Bobes komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Daar is Audytor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Audytor met een sublieme pass. Chatelle is nu in balbezit. Chatelle draait met de bal, schiet en ... Baquero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mancos Team - Inter Turó FC 0:4

68e minuut.
Audytor rent richting de bal. Audytor speelt de bal door. Chatelle rent richting de bal. Chatelle geeft de bal voor. Obara maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Bulyha bereikt de bal nog maar net als eerste. Obara begaat een overtreding. Bulyha is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Crespillo komt het veld opgelopen. Baszak met een snel genomen vrije trap. Ox-Chamberlain is nu in balbezit. Ox-Chamberlain geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Daar is Ox-Chamberlain, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doncu rent richting de bal. Bulyha onderschept slim de pass. Bulyha geeft een hoge lob. Catalano Dupuy maakt een snoekduik en kopt de bal. Bobes bokst de bal weg.

83e minuut.
Mauês geeft een hoge lob. Audytor kopt de bal weg. Chatelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatelle geeft een lange en hoge pass. Baquero probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Bulyha geeft een hoge lob. Doncu kopt de bal weg. Klungelig pakt Bulyha de bal. Crespillo rent richting de bal. Crespillo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mancos Team 38%, Inter Turó FC 62%.
Mancos Team - Inter Turó FC 0:4