Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sanxi CD Palencia
sandef442b Tactiek 532 a
46% Balbezit 54%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.2 gemiddelde waardering 56.7
good Schieten solid
solid Passen very good
good Verdedigen very good


2e minuut.
Clondescu geeft de bal voor. Homoţescu rent richting de bal. Słoniak onderschept slim de pass. Słoniak geeft een lange en hoge pass. Vílchez maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Serra Ferrer kopt de bal weg. Słoniak rent richting de bal. Słoniak probeert naar een medespeler te passen. Ochetan geeft een lange en hoge pass. Kleszczewski springt en kopt de bal. Casanova bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sanxi - CD Palencia 0:1

35e minuut.
Siembida probeert naar een medespeler te passen. Kleszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleszczewski passt de bal in één keer door. Vílchez rent richting de bal. Vílchez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sanxi - CD Palencia 0:2

39e minuut.
Prida geeft de bal voor. Słoniak geeft een lange en hoge pass. Clondescu controleert de bal met de borst. Barbadilla Cervilla is nu in balbezit. Barbadilla Cervilla haalt uit met een fantastische trap. Casanova kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sanxi 68%, CD Palencia 32%.
Sanxi - CD Palencia 0:2

47e minuut.
Ruiz Barrero probeert naar een medespeler te passen. Kleszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleszczewski passt de bal zonder na te denken. Vílchez is nu in balbezit. Vílchez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

50e minuut.
Barbadilla Cervilla probeert naar een medespeler te passen. Ruiz Barrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Barrero geeft een lange en hoge pass. Vílchez krijgt zijn hoofd ertegen. Kleszczewski is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Vidosavljević met de inworp. Ochetan is nu in balbezit. Ochetan geeft de bal voor. Barbadilla Cervilla springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Barbadilla Cervilla rent richting de bal. Barbadilla Cervilla passt de bal in één keer door. Ochetan met een sublieme pass. Vílchez rent richting de bal. Vílchez schiet op doel. Casanova probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Serra Ferrer geeft de bal voor. Veljanovski kopt de bal weg. Lizardi Etxeberría rent richting de bal. Lizardi Etxeberría haalt uit met een fantastische trap. Álvarez Figaredo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sanxi - CD Palencia 1:2

69e minuut.
Barbadilla Cervilla is nu in balbezit. Barbadilla Cervilla passt de bal in één keer door. Jaraczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Kleszczewski is nu in balbezit. Kleszczewski geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Veljanovski rent richting de bal. Veljanovski geeft een lange en hoge pass. Jaraczewski kan de bal niet met de borst controleren. Kleszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleszczewski schiet op doel. Casanova probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Veljanovski kopt de bal weg. Jaraczewski probeert de bal aan de voet te houden. Barbadilla Cervilla rent richting de bal. Barbadilla Cervilla schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sanxi 67%, CD Palencia 33%.
Sanxi - CD Palencia 1:2