Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
R.C.D Espanyol de Barcelona LLION C.F.
Rombo Tactiek Promote
54% Balbezit 46%
24% Spel op eigen helft 76%
22 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
64.1 gemiddelde waardering 44.7
excellent Schieten average
formidable Passen good
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Gliński kopt de bal weg. Cheberyachko probeert de bal aan de voet te houden. Pele Zapata rent richting de bal. Gliński verovert de bal door een tackle van achteren. Gliński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Doeltrap. Brosinski met een harde bal richting middenveld. Pulower kopt de bal weg. Wielgus bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgus draait met de bal, schiet en ... Padineanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Kovácsevics passt de bal in één keer door. Pulower bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulower passt de bal zonder na te denken. Wielgus bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgus haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

6e minuut.
Diezma geeft de bal voor. Díaz de Gereñu heeft problemen om de bal te vangen. Sagalés rent richting de bal. Sagalés draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
R.C.D Espanyol de Barcelona - LLION C.F. 1:0

15e minuut.
Pulower probeert naar een medespeler te passen. Kovácsevics rent richting de bal. Kovácsevics geeft een lange en hoge pass. Sagalés rent richting de bal. Sagalés draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Pulower is nu in balbezit. Pulower passt de bal met de wreef. Sagalés bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagalés haalt uit met een fantastische trap. Padineanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
R.C.D Espanyol de Barcelona - LLION C.F. 2:0

23e minuut.
Díaz de Gereñu heeft problemen om de bal te vangen. Sagalés rent richting de bal. Pulower bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulower geeft een lange en hoge pass. Wielgus springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
R.C.D Espanyol de Barcelona - LLION C.F. 3:0

29e minuut.
Callejón verovert de bal door een tackle van achteren. Kovácsevics geeft een lange en hoge pass. Wielgus bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgus haalt uit met een fantastische trap. Padineanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
R.C.D Espanyol de Barcelona - LLION C.F. 4:0

37e minuut.
Diezma is nu in balbezit. Diezma probeert naar een medespeler te passen. Irvine met een sublieme pass. Wielgus rent richting de bal. Wielgus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
R.C.D Espanyol de Barcelona - LLION C.F. 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R.C.D Espanyol de Barcelona 20%, LLION C.F. 80%.
R.C.D Espanyol de Barcelona - LLION C.F. 5:0

48e minuut.
Padineanu trapt de bal weg. Kovácsevics kopt de bal weg. Díaz de Gereñu rent richting de bal. Sagalés verovert de bal door een tackle van achteren. Sagalés draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Díaz de Gereñu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kovácsevics met een snelle inworp. Pulower rent richting de bal. Pulower haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Mensdorff bereikt de bal nog maar net als eerste. Mensdorff geeft de bal voor. Wielgus kopt de bal weg. Daar is Lukovský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lukovský geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Kovácsevics passt de bal zonder na te denken. Daar is Lukovský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lukovský probeert naar een medespeler te passen. Wielgus bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Díaz de Gereñu bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz de Gereñu geeft de bal voor. Rodríguez Costa geeft een hoge lob. Sagalés rent richting de bal. Sagalés schiet op doel. Padineanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
R.C.D Espanyol de Barcelona - LLION C.F. 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R.C.D Espanyol de Barcelona 29%, LLION C.F. 71%.
R.C.D Espanyol de Barcelona - LLION C.F. 6:0