Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:57
  • Competitiewedstrijd: III División.08
  • Stadion: Mallona
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 12376
AC Magnum Raqueto
442XX Tactiek futsal-7
41% Balbezit 59%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 41
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 10
15.4 gemiddelde waardering 61.3
poor Schieten very good
poor Passen very good
hopeless Verdedigen very good


4e minuut.
González Torres speelt de bal door. Pinazo Arias geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Armada de bal. Valls is nu in balbezit. Valls draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
de Nigris geeft een hoge lob. Laosa probeert de bal aan de voet te houden. González Torres geeft een lange en hoge pass. Robinson is nu in balbezit. Robinson draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

13e minuut.
Robinson kopt de bal weg. Raset speelt de bal door. Daar is Armada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robinson rent richting de bal. Robinson draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Magnum - Raqueto 0:1

15e minuut.
Laosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano rent richting de bal. González Torres met een sublieme pass. Robinson is nu in balbezit. Robinson schiet op doel. Albarracín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Valls kopt de bal weg. Klungelig pakt Zambrano de bal. González Torres is nu in balbezit. González Torres geeft de bal voor. Robinson maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
de Nigris bereikt de bal nog maar net als eerste. Peragón bereikt de bal nog maar net als eerste. de Nigris met een sublieme pass. Peragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Peragón draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Uña geeft een lange en hoge pass. Račšár kopt de bal weg. Torán is nu in balbezit. Robinson verovert de bal door een tackle van achteren. Robinson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
González Torres rent richting de bal. Pinazo Arias speelt de bal door. Valls rent richting de bal. Valls draait met de bal, schiet en ... Albarracín werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Robinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Robinson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Magnum - Raqueto 0:2

30e minuut.
Uña kopt de bal weg. Torán bereikt de bal nog maar net als eerste. Robinson onderschept slim de pass. Robinson draait met de bal, schiet en ... Albarracín werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Magnum - Raqueto 0:3

33e minuut.
Klungelig pakt Laosa de bal. Valls bereikt de bal nog maar net als eerste. Valls passt de bal met de wreef. Robinson rent richting de bal. Robinson draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Magnum - Raqueto 0:4

35e minuut.
González Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. González Torres geeft een hoge lob. Valls probeert de bal aan de voet te houden. Robinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Robinson draait met de bal, schiet en ... Albarracín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
de Nigris verovert de bal door een tackle van achteren. Peragón is nu in balbezit. Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano geeft een hoge lob. Robinson maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Magnum - Raqueto 0:5

38e minuut.
González Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Laosa geeft een lange en hoge pass. Bengoetxea bereikt de bal nog maar net als eerste. Robinson verovert de bal door een tackle van achteren. Robinson haalt uit met een fantastische trap. Albarracín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Zambrano onderschept slim de pass. González Torres probeert naar een medespeler te passen. Torán is nu in balbezit. Robinson verovert de bal door een tackle van achteren. Robinson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Magnum - Raqueto 0:6

44e minuut.
Na een snelle pass probeert Armada de bal onder controle te krijgen. Uña is nu in balbezit. Valls verovert de bal door een tackle van achteren. Valls schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Daar is Zambrano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laosa rent richting de bal. Laosa geeft een lange en hoge pass. Robinson rent richting de bal. Robinson schiet op doel. Albarracín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Pinazo Arias controleert de bal met de borst. Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano passt de bal in één keer door. Laosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Laosa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Magnum 81%, Raqueto 19%.
AC Magnum - Raqueto 0:6

47e minuut.
de Nigris passt de bal in één keer door. Pinazo Arias rent richting de bal. Laosa rent richting de bal. Laosa draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AC Magnum - Raqueto 0:7

50e minuut.
Laosa is nu in balbezit. Peragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Laosa rent richting de bal. Laosa haalt uit met een fantastische trap. Albarracín maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Peragón bereikt de bal nog maar net als eerste. de Nigris geeft een lange en hoge pass. Daar is Carratalá, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Laosa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Magnum - Raqueto 0:8

53e minuut.
Carratalá heeft problemen om de bal te vangen. Zambrano is nu in balbezit. Zambrano geeft de bal voor. Robinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Robinson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Magnum - Raqueto 0:9

58e minuut.
Carratalá is nu in balbezit. González Torres verovert de bal door een tackle van achteren. Pinazo Arias is nu in balbezit. Laosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Laosa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

59e minuut.
de Nigris met de inworp. Pinazo Arias is nu in balbezit. Pinazo Arias geeft een lange en hoge pass. Daar is Robinson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robinson haalt uit met een fantastische trap. Albarracín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Armada met een snelle inworp. Laosa is nu in balbezit. Laosa draait met de bal, schiet en ... Albarracín probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Peragón passt de bal zonder na te denken. González Torres rent richting de bal. Valls bereikt de bal nog maar net als eerste. Valls haalt uit met een fantastische trap. Albarracín werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Albarracín met een harde bal richting middenveld. Robinson is nu in balbezit. Bengoetxea begaat een overtreding. Bengoetxea krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Lusarreta bereikt de bal nog maar net als eerste. Eder bereikt de bal nog maar net als eerste. Eder geeft de bal voor. Valls rent richting de bal. Valls draait met de bal, schiet en ... Albarracín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Valls bereikt de bal nog maar net als eerste. Valls schiet op doel. Albarracín bokst de bal weg.

71e minuut.
Zambrano rent richting de bal. Zambrano met een sublieme pass. Robinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Robinson draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Goñalons probeert naar een medespeler te passen. Robinson rent richting de bal. Torán bereikt de bal nog maar net als eerste. Robinson verovert de bal door een tackle van achteren. Robinson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Albarracín met een harde bal richting middenveld. Robinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Robinson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano passt de bal in één keer door. Valls bereikt de bal nog maar net als eerste. Valls speelt de bal door. Robinson is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Magnum - Raqueto 0:10

80e minuut.
Buitenspel voor de Nigris. Goede buitenspelval van de verdediging. Carratalá maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bodipo Díaz kopt de bal weg. Lusarreta bereikt de bal nog maar net als eerste. Lusarreta draait met de bal, schiet en ... Kobari bokst de bal weg.

88e minuut.
Pinazo Arias speelt de bal door. Zambrano rent richting de bal. Pinazo Arias met een sublieme pass. Valls bereikt de bal nog maar net als eerste. Valls schiet op doel. Albarracín bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Magnum 68%, Raqueto 32%.
AC Magnum - Raqueto 0:10