Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter Turó FC U.D. Columbrianos Promesas
4-1-3-2 Tactiek 4231
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 3
54.3 gemiddelde waardering 53.5
zeer goed Schieten zeer goed
uitstekend Passen goed
uitstekend Verdedigen formidabel


8e minuut.
Giusti met een sublieme pass. Klungelig pakt Blacutt de bal. Blacutt passt de bal met de wreef. Żero is nu in balbezit. Żero schiet op doel. Bobes bokst de bal weg.

13e minuut.
Blacutt verovert de bal door een tackle van achteren. Blacutt geeft een lange en hoge pass. Żero bereikt de bal nog maar net als eerste. Żero draait met de bal, schiet en ... Bobes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Turó FC - U.D. Columbrianos Promesas 0:1

18e minuut.
Blacutt heeft problemen om de bal te vangen. Eupilio rent richting de bal. Blacutt maakt een afschuwelijke overtreding. Blacutt krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Daar is Chromik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chatelle is nu in balbezit. Chromik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chatelle is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rajski komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Rajski verovert de bal door een tackle van achteren. Rajski geeft een hoge lob. Obara rent richting de bal. Obara schiet op doel. Dastarac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Inter Turó FC - U.D. Columbrianos Promesas 1:1

28e minuut.
Szmatiuk komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Robson kopt de bal weg. Audytor rent richting de bal. Fenčík maakt een afschuwelijke overtreding. Fenčík krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Szmatiuk met een sublieme pass. Eupilio heeft problemen om de bal te vangen. Eupilio passt de bal met de wreef. Obara bereikt de bal nog maar net als eerste. Obara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Turó FC 59%, U.D. Columbrianos Promesas 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Inter Turó FC - U.D. Columbrianos Promesas 1:1

52e minuut.
Obara is nu in balbezit. Obara geeft een lange en hoge pass. Chatelle is nu in balbezit. Chatelle haalt uit met een fantastische trap. Dastarac probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Turó FC - U.D. Columbrianos Promesas 2:1

57e minuut.
Portillo geeft een lange en hoge pass. Obara is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fenčík. Fenčík krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Obara is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rajski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Chromik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chatelle is nu in balbezit. Chatelle haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Woyke geeft een lange en hoge pass. García de la Torre is nu in balbezit. García de la Torre passt de bal in één keer door. Żero is nu in balbezit. Żero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Doeltrap. Hoddle komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Inworp. Artigas komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Chromik geeft een lange en hoge pass. Eiberle kopt de bal weg. Klungelig pakt Szmatiuk de bal. Obara rent richting de bal. Obara draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Dastarac werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Daar is Robson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chatelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatelle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Turó FC - U.D. Columbrianos Promesas 3:1

72e minuut.
Doeltrap. Luiña komt het veld opgelopen. Kobiak komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Giusti probeert naar een medespeler te passen. Blacutt geeft de bal voor. Hoddle bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoddle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Turó FC - U.D. Columbrianos Promesas 3:2

83e minuut.
Galin komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Kobiak verovert de bal door een tackle van achteren. Szmatiuk onderschept slim de pass. Szmatiuk speelt de bal door. Chatelle is nu in balbezit. Chatelle geeft de bal voor. Dastarac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Szmatiuk onderschept slim de pass. Szmatiuk met een sublieme pass. Audytor speelt de bal door. Luiña is nu in balbezit. Luiña haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Turó FC 44%, U.D. Columbrianos Promesas 56%.
Inter Turó FC - U.D. Columbrianos Promesas 3:2