Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
garfio Mancos Team
selecciones Tactiek mediapuntita
49% Balbezit 51%
71% Spel op eigen helft 29%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.6 gemiddelde waardering 56.3
solid Schieten very good
very good Passen very good
solid Verdedigen solid


3e minuut.
Nedyalkov met een sublieme pass. Catalano Dupuy rent richting de bal. Catalano Dupuy passt de bal met de wreef. Ox-Chamberlain is nu in balbezit. Ox-Chamberlain draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Sanz Cordón bereikt de bal nog maar net als eerste. Siedłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanz Cordón begaat een overtreding. Sanz Cordón krijgt een gele kaart. Siedłowski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Siedłowski kan niet meer verder spelen. Miranda komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Nedyalkov kopt de bal weg. Sepík bereikt de bal nog maar net als eerste. Sepík speelt de bal door. Catalano Dupuy rent richting de bal. Catalano Dupuy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Sepík probeert naar een medespeler te passen. Catalano Dupuy bereikt de bal nog maar net als eerste. Catalano Dupuy passt de bal met de wreef. Ox-Chamberlain bereikt de bal nog maar net als eerste. Ox-Chamberlain haalt uit met een fantastische trap. Hille bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: garfio 77%, Mancos Team 23%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
garfio - Mancos Team 0:0

49e minuut.
Saraliotis rent richting de bal. Saraliotis passt de bal in één keer door. Niski rent richting de bal. Niski haalt uit met een fantastische trap. Baquero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
garfio - Mancos Team 1:0

61e minuut.
Szajter speelt de bal door. Rodríguez Nebreda rent richting de bal. Dowbór rent richting de bal. Rodríguez Nebreda onderschept slim de pass. Rodríguez Nebreda haalt uit met een fantastische trap. Baquero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Bulyha is nu in balbezit. Bulyha passt de bal zonder na te denken. Sepík bereikt de bal nog maar net als eerste. Sepík haalt uit met een fantastische trap. Catalano Dupuy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: garfio 66%, Mancos Team 34%.
garfio - Mancos Team 1:0