Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CD Palencia R.C.D Espanyol de Barcelona
532 a Tactiek Rombo
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
1 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
53.9 gemiddelde waardering 60.1
redelijk Schieten uitstekend
zeer goed Passen formidabel
zeer goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Pulower met de inworp. Lukovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukovský speelt de bal door. Wielgus is nu in balbezit. Wielgus draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Klungelig pakt Vílchez de bal. Pulower verovert de bal door een tackle van achteren. Pulower geeft de bal voor. Wielgus is nu in balbezit. Wielgus haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Augustyniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Augustyniak geeft een lange en hoge pass. Wielgus is nu in balbezit. Wielgus haalt uit met een fantastische trap. Álvarez Figaredo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Palencia - R.C.D Espanyol de Barcelona 0:1

25e minuut.
Sagalés kopt de bal weg. Słoniak is nu in balbezit. Słoniak geeft een lange en hoge pass. Wielgus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wielgus haalt uit met een fantastische trap. Álvarez Figaredo bokst de bal weg.

32e minuut.
Veljanovski geeft een hoge lob. Pulower bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan begaat een overtreding. Ochetan krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Lukovský onderschept slim de pass. Ruiz Barrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukovský maakt een afschuwelijke overtreding. Lukovský krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Sagalés bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagalés passt de bal in één keer door. Wielgus bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgus draait met de bal, schiet en ... Álvarez Figaredo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Palencia - R.C.D Espanyol de Barcelona 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Palencia 57%, R.C.D Espanyol de Barcelona 43%.
CD Palencia - R.C.D Espanyol de Barcelona 0:2

49e minuut.
Augustyniak met de inworp. Lukovský speelt de bal door. Sagalés is nu in balbezit. Wielgus is nu in balbezit. Wielgus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Wielgus schiet op doel. Álvarez Figaredo met een sublieme pass. Pulower kopt de bal weg. Wielgus rent richting de bal. Wielgus draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Veljanovski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Augustyniak met de inworp. Lukovský is nu in balbezit. Lukovský schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sagalés maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Palencia - R.C.D Espanyol de Barcelona 0:3

60e minuut.
Horoszkiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pulower geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sagalés maakt een snoekduik en kopt de bal. Álvarez Figaredo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Ruiz Barrero kopt de bal weg. Kleszczewski heeft problemen om de bal te vangen. Pele Zapata bereikt de bal nog maar net als eerste. Siembida verovert de bal door een tackle van achteren. Siembida geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Mensdorff geeft de bal voor. Horoszkiewicz is nu in balbezit. Horoszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Sagalés bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagalés draait met de bal, schiet en ... Álvarez Figaredo bokst de bal weg.

66e minuut.
Pulower met de inworp. Lukovský speelt de bal door. Augustyniak probeert naar een medespeler te passen. Sagalés rent richting de bal. Sagalés haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Palencia - R.C.D Espanyol de Barcelona 0:4

83e minuut.
Lukovský is nu in balbezit. Lukovský passt de bal met de wreef. Augustyniak probeert naar een medespeler te passen. Sagalés bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagalés haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Pele Zapata geeft de bal voor. Pulower kopt de bal weg. Daar is Wielgus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wielgus geeft de bal voor. Sagalés maakt een snoekduik en kopt de bal. Álvarez Figaredo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Palencia 67%, R.C.D Espanyol de Barcelona 33%.
CD Palencia - R.C.D Espanyol de Barcelona 0:4