Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
garfio AC Magnum
selecciones Tactiek 442XX
68% Balbezit 32%
18% Spel op eigen helft 82%
38 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50 gemiddelde waardering 15.4
formidabel Schieten slecht
formidabel Passen waardeloos
redelijk Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Espeleta onderschept slim de pass. Espeleta passt de bal met de wreef. Niski rent richting de bal. Niski geeft een lange en hoge pass. Rodríguez Nebreda maakt een snoekduik en kopt de bal. Albarracín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Cuevas passt de bal zonder na te denken. Ninoiu rent richting de bal. Ninoiu passt de bal zonder na te denken. Niski heeft problemen om de bal te vangen. Niski schiet op doel. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Saraliotis passt de bal in één keer door. Cuevas rent richting de bal. Cuevas passt de bal zonder na te denken. Rodríguez Nebreda is nu in balbezit. Rodríguez Nebreda draait met de bal, schiet en ... Albarracín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rodríguez Nebreda is nu in balbezit. Rodríguez Nebreda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
garfio - AC Magnum 1:0

20e minuut.
Saraliotis passt de bal zonder na te denken. Niski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niski geeft een lange en hoge pass. Rodríguez Nebreda rent richting de bal. Rodríguez Nebreda draait met de bal, schiet en ... Albarracín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
garfio - AC Magnum 2:0

27e minuut.
Saraliotis onderschept slim de pass. Saraliotis speelt de bal door. Rodríguez Nebreda rent richting de bal. Rodríguez Nebreda schiet op doel. Albarracín maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
garfio - AC Magnum 3:0

28e minuut.
Rodríguez Nebreda draait met de bal, schiet en ... Albarracín probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Goñalons de bal. Cuevas rent richting de bal. Cuevas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Saraliotis verovert de bal door een tackle van achteren. Saraliotis met een sublieme pass. Niski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niski draait met de bal, schiet en ... Albarracín maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

38e minuut.
Ninoiu rent richting de bal. Ninoiu passt de bal zonder na te denken. Rodríguez Nebreda is nu in balbezit. Rodríguez Nebreda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
garfio - AC Magnum 4:0

39e minuut.
Bodipo Díaz passt de bal zonder na te denken. Lusarreta rent richting de bal. Rodríguez Nebreda onderschept slim de pass. Rodríguez Nebreda schiet op doel. Albarracín werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

41e minuut.
Torán geeft een lange en hoge pass. Saraliotis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Saraliotis passt de bal in één keer door. Rodríguez Nebreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Nebreda schiet op doel. Albarracín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: garfio 13%, AC Magnum 87%.
garfio - AC Magnum 4:0

48e minuut.
Daar is Saraliotis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuevas geeft een lange en hoge pass. Ninoiu probeert naar een medespeler te passen. Niski is nu in balbezit. Niski schiet op doel. Albarracín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Klungelig pakt Niski de bal. Niski met een sublieme pass. Rodríguez Nebreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Nebreda haalt uit met een fantastische trap. Albarracín maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
garfio - AC Magnum 5:0

51e minuut.
Rodríguez Nebreda passt de bal in één keer door. Espeleta probeert naar een medespeler te passen. Prodan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rodríguez Nebreda de bal. Rodríguez Nebreda haalt uit met een fantastische trap. Albarracín bokst de bal weg.

54e minuut.
Torán speelt de bal door. Niski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niski passt de bal in één keer door. Rodríguez Nebreda rent richting de bal. Rodríguez Nebreda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
garfio - AC Magnum 6:0

57e minuut.
Niski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niski geeft de bal voor. Rodríguez Nebreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Nebreda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
garfio - AC Magnum 7:0

59e minuut.
Niski rent richting de bal. Niski passt de bal zonder na te denken. Rodríguez Nebreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Nebreda schiet op doel. Albarracín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
garfio - AC Magnum 8:0

60e minuut.
Lusarreta met de inworp. Cuevas rent richting de bal. Cuevas speelt de bal door. Rodríguez Nebreda is nu in balbezit. Rodríguez Nebreda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
garfio - AC Magnum 9:0

64e minuut.
Carratalá geeft een hoge lob. Niski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niski speelt de bal door. Rodríguez Nebreda heeft problemen om de bal te vangen. Rodríguez Nebreda schiet op doel. Albarracín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Rodríguez Nebreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Nebreda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
garfio - AC Magnum 10:0

65e minuut.
Bodipo Díaz speelt de bal door. Lusarreta rent richting de bal. Rodríguez Nebreda onderschept slim de pass. Rodríguez Nebreda schiet op doel. Albarracín werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
garfio - AC Magnum 11:0

69e minuut.
Ninoiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Niski rent richting de bal. Armada tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Armada krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Ninoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ninoiu passt de bal met de wreef. Niski is nu in balbezit. Niski geeft de bal voor. Rodríguez Nebreda springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Daar is Ninoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ninoiu probeert naar een medespeler te passen. Niski probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez Nebreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Nebreda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
garfio - AC Magnum 12:0

78e minuut.
Daar is Lusarreta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torán bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuevas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Torán raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Torán kan niet meer verder spelen.

79e minuut.
Saraliotis speelt de bal door. Niski is nu in balbezit. Niski speelt de bal door. Rodríguez Nebreda rent richting de bal. Rodríguez Nebreda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Saraliotis passt de bal in één keer door. Niski rent richting de bal. Niski passt de bal zonder na te denken. Rodríguez Nebreda is nu in balbezit. Rodríguez Nebreda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
garfio - AC Magnum 13:0

85e minuut.
Ninoiu speelt de bal door. Niski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niski passt de bal zonder na te denken. Rodríguez Nebreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Nebreda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Niski zal de hoekschop nemen. Rodríguez Nebreda is nu in balbezit. Rodríguez Nebreda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
garfio - AC Magnum 14:0

89e minuut.
Niski geeft een hoge lob. Cuevas speelt de bal door. Rodríguez Nebreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Nebreda haalt uit met een fantastische trap. Albarracín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
garfio - AC Magnum 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: garfio 22%, AC Magnum 78%.
garfio - AC Magnum 15:0