Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter Turó FC Hardplay
4-1-3-2 Tactiek hard7
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
58.4 gemiddelde waardering 62.8
solide Schieten formidabel
formidabel Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen formidabel


8e minuut.
Süleymaniye geeft een lange en hoge pass. Portillo kopt de bal weg. Sierkowski speelt de bal door. Campelo is nu in balbezit. Campelo draait met de bal, schiet en ... Franco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Eupilio geeft een lange en hoge pass. Inworp. Białożyt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Goulão is nu in balbezit. Goulão geeft de bal voor. Franco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Campelo springt en kopt de bal. Franco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Turó FC - Hardplay 0:1

11e minuut.
Bonnin bereikt de bal nog maar net als eerste. Podbipięta verovert de bal door een tackle van achteren. Campelo rent richting de bal. Campelo draait met de bal, schiet en ... Franco werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Chatelle is nu in balbezit. Sierkowski rent richting de bal. Sierkowski geeft de bal voor. Campelo rent richting de bal. Campelo draait met de bal, schiet en ... Franco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Szmatiuk met een sublieme pass. Chatelle is nu in balbezit. Goulão begaat een overtreding. Chatelle raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

32e minuut.
Süleymaniye verovert de bal door een tackle van achteren. Süleymaniye met een sublieme pass. Laskowik geeft een hoge lob. Daar is Bonnin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonnin draait met de bal, schiet en ... Franco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Turó FC 58%, Hardplay 42%.
Inter Turó FC - Hardplay 0:1

48e minuut.
Inworp. Goulão met een snelle inworp. Białożyt geeft een hoge lob. Campelo springt en kopt de bal. Franco probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Turó FC - Hardplay 0:2

60e minuut.
Podbipięta is nu in balbezit. Campelo verovert de bal door een tackle van achteren. Eupilio rent richting de bal. Campelo onderschept slim de pass. Campelo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Turó FC - Hardplay 0:3

61e minuut.
Mauês komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Szmatiuk geeft een hoge lob. Obara is nu in balbezit. Pelle legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Obara is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Obara kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Movilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Obara bereikt de bal nog maar net als eerste. Obara haalt uit met een fantastische trap. Movilla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Turó FC - Hardplay 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Turó FC 47%, Hardplay 53%.
Inter Turó FC - Hardplay 1:3