Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raqueto LLION C.F.
4-4-2 Tactiek Promote
56% Balbezit 44%
31% Spel op eigen helft 69%
22 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
57.5 gemiddelde waardering 45.5
zeer goed Schieten redelijk
uitstekend Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


9e minuut.
Raimundo rent richting de bal. Callejón begaat een overtreding. Raimundo raakt geblesseerd tijdens het duel. Parada zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Robinson maakt een snoekduik en kopt de bal. Padineanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Albelda probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Raqueto - LLION C.F. 1:0

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raimundo met de inworp. Parada is nu in balbezit. Parada geeft een hoge lob. Robinson maakt een snoekduik en kopt de bal. Padineanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Parada speelt de bal door. Martín Pulido bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín Pulido speelt de bal door. Brülls bereikt de bal nog maar net als eerste. Brülls schiet op doel. Padineanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Raimundo neemt de hoekschop. Robinson rent richting de bal. Robinson haalt uit met een fantastische trap. Padineanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raqueto - LLION C.F. 2:0

31e minuut.
Martín Pulido bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín Pulido probeert naar een medespeler te passen. Brülls is nu in balbezit. Brülls draait met de bal, schiet en ... Padineanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raqueto - LLION C.F. 3:0

34e minuut.
de Nigris kopt de bal weg. Parada geeft een hoge lob. Robinson rent richting de bal. Robinson haalt uit met een fantastische trap. Padineanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Eder probeert naar een medespeler te passen. Martín Pulido rent richting de bal. Martín Pulido passt de bal met de wreef. Brülls heeft problemen om de bal te vangen. Brülls haalt uit met een fantastische trap. Padineanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raimundo met de inworp. Parada geeft een hoge lob. Robinson springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raqueto - LLION C.F. 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raqueto 36%, LLION C.F. 64%.
Raqueto - LLION C.F. 4:0

53e minuut.
Parada geeft een hoge lob. Martín Pulido geeft de bal voor. Díaz de Gereñu heeft problemen om de bal te vangen. Robinson is nu in balbezit. Robinson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Raqueto - LLION C.F. 5:0

55e minuut.
Paciello onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Onteniente met de inworp. Rivas rent richting de bal. Rivas geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eder met een snelle inworp. Martín Pulido geeft een lange en hoge pass. Brülls springt en kopt de bal. Padineanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martín Pulido zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Parada rent richting de bal. Parada geeft de bal voor. Robinson maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Brülls rent richting de bal. Brülls haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Raqueto - LLION C.F. 6:0

71e minuut.
Rivas is nu in balbezit. Rivas passt de bal met de wreef. Raimundo geeft een lange en hoge pass. Callejón probeert de bal aan de voet te houden. Brülls maakt een snoekduik en kopt de bal. Padineanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Parada geeft de bal voor. Gama da Silva is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Martín Pulido zal de hoekschop nemen. Brülls springt en kopt de bal. Padineanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Gama da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Gama da Silva passt de bal in één keer door. Daar is Rivas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brülls rent richting de bal. Brülls draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Gliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheberyachko is nu in balbezit. Gliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliński schiet op doel. Kobari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Raqueto - LLION C.F. 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raqueto 26%, LLION C.F. 74%.
Raqueto - LLION C.F. 6:1