Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
R.C.D Espanyol de Barcelona Mancos Team
Rombo Tactiek mediapuntita
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
16 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
65.4 gemiddelde waardering 57.7
excellent Schieten excellent
formidable Passen very good
formidable Verdedigen very good


1e minuut.
Lukovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukovský geeft een lange en hoge pass. Sagalés heeft problemen om de bal te vangen. Pulower bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulower haalt uit met een fantastische trap. Baquero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Bulyha passt de bal zonder na te denken. Ox-Chamberlain is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Irvine. Irvine krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Szajter is nu in balbezit. Szajter geeft een lange en hoge pass. Mensdorff kan de bal niet met de borst controleren. Ox-Chamberlain bereikt de bal nog maar net als eerste. Ox-Chamberlain draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Brosinski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Daar is Pele Zapata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sepík rent richting de bal. Sepík passt de bal in één keer door. Ox-Chamberlain bereikt de bal nog maar net als eerste. Ox-Chamberlain schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Wielgus rent richting de bal. Szajter begaat een overtreding. Wielgus is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pulower zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sagalés springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Augustyniak met een snelle inworp. Pulower geeft de bal voor. Wielgus is nu in balbezit. Wielgus haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wielgus rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Bulyha verovert de bal door een tackle van achteren. Bulyha geeft een hoge lob. Sepík kopt de bal weg. Catalano Dupuy bereikt de bal nog maar net als eerste. Catalano Dupuy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Ankaralı kopt de bal weg. Pulower geeft een hoge lob. Sagalés is nu in balbezit. Sagalés draait met de bal, schiet en ... Baquero maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R.C.D Espanyol de Barcelona 53%, Mancos Team 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
R.C.D Espanyol de Barcelona - Mancos Team 0:0

55e minuut.
Agüera geeft de bal voor. Pele Zapata geeft een lange en hoge pass. Wielgus kopt de bal weg. Sagalés is nu in balbezit. Sagalés draait met de bal, schiet en ... Baquero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Pele Zapata geeft de bal voor. Sagalés met een sublieme pass. Baquero speelt de bal door. Catalano Dupuy rent richting de bal. Catalano Dupuy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kovácsevics komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Irvine speelt de bal door. Ankaralı met een sublieme pass. Szajter bereikt de bal nog maar net als eerste. Szajter geeft een lange en hoge pass. Ox-Chamberlain maakt een snoekduik en kopt de bal. Brosinski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Catalano Dupuy maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Wielgus kopt de bal weg. Lukovský is nu in balbezit. Lukovský geeft de bal voor. Sagalés is nu in balbezit. Sagalés draait met de bal, schiet en ... Baquero bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Sagalés is nu in balbezit. Agüera onderschept slim de pass. Agüera speelt de bal door. Catalano Dupuy rent richting de bal. Catalano Dupuy geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Lukovský is nu in balbezit. Lukovský geeft een hoge lob. Sagalés bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagalés schiet op doel. Baquero maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sagalés rent richting de bal. Sagalés haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wielgus geeft de bal voor. Baquero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R.C.D Espanyol de Barcelona 42%, Mancos Team 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
R.C.D Espanyol de Barcelona - Mancos Team 0:0