Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raqueto Mancos Team
4-4-2 Rombo Tactiek mediapuntita
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 2
62.4 gemiddelde waardering 57.9
excellent Schieten solid
excellent Passen very good
formidable Verdedigen excellent


11e minuut.
Daar is Laosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nedyalkov rent richting de bal. Laosa verovert de bal door een tackle van achteren. Peragón is nu in balbezit. Peragón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Raimundo geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Agüera de bal onder controle te krijgen. Laosa is nu in balbezit. Peragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Peragón haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Valls passt de bal zonder na te denken. Martín Pulido rent richting de bal. Martín Pulido probeert naar een medespeler te passen. Laosa rent richting de bal. Laosa draait met de bal, schiet en ... Baquero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Račšár kopt de bal weg. Martín Pulido bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín Pulido passt de bal zonder na te denken. Laosa rent richting de bal. Laosa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Inworp. Leśniewski komt het veld opgelopen. Eder komt het veld opgelopen. Brülls komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raqueto 47%, Mancos Team 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Raqueto - Mancos Team 0:0

46e minuut.
de Nigris komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Kobari met een sublieme pass. Raimundo is nu in balbezit. Raimundo passt de bal zonder na te denken. Peragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Peragón schiet op doel. Baquero bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Bulyha rent richting de bal. Bulyha passt de bal zonder na te denken. Sepík rent richting de bal. Sepík schiet op doel. Kobari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raqueto - Mancos Team 0:1

76e minuut.
Raimundo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Martín Pulido de bal. Martín Pulido passt de bal zonder na te denken. Peragón rent richting de bal. Peragón draait met de bal, schiet en ... Baquero bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Valls bereikt de bal nog maar net als eerste. Sepík onderschept slim de pass. Sepík geeft de bal voor. Ox-Chamberlain is nu in balbezit. Ox-Chamberlain draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raqueto - Mancos Team 0:2

81e minuut.
Bulyha heeft problemen om de bal te vangen. Martín Pulido rent richting de bal. Martín Pulido passt de bal zonder na te denken. Raimundo rent richting de bal. Raimundo geeft een hoge lob. Baquero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Leśniewski geeft een lange en hoge pass. Brülls rent richting de bal. Baszak rent richting de bal. Brülls onderschept slim de pass. Brülls schiet op doel. Baquero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Szajter de bal. Brülls rent richting de bal. Brülls draait met de bal, schiet en ... Baquero bokst de bal weg. Klungelig pakt Nedyalkov de bal. Brülls bereikt de bal nog maar net als eerste. Brülls draait met de bal, schiet en ... Baquero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Valls verovert de bal door een tackle van achteren. Valls geeft de bal voor. Klungelig pakt Nedyalkov de bal. Peragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Peragón draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raqueto 47%, Mancos Team 53%.
Raqueto - Mancos Team 0:2