Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pulepo F.C. Tractoreti13
pulepoconnection Tactiek 433 obert
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
60.8 gemiddelde waardering 66.5
excellent Schieten incredible
very good Passen very good
very good Verdedigen outstanding


22e minuut.
Inworp. Puñal Martínez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quindós rent richting de bal. Quindós geeft de bal voor. Biecke springt en kopt de bal. Sánchez García verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Parys kopt de bal weg. Gudiño rent richting de bal. Turienzo Álvarez begaat een overtreding. Turienzo Álvarez krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Pucek probeert de bal met de borst te controleren. Hernández González is nu in balbezit. Hernández González passt de bal met de wreef. Chaladze is nu in balbezit. Chaladze draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zeynalli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Chaladze neemt de hoekschop. Fulzio krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Gudiño is nu in balbezit. Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudiño tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gudiño krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Gudiño passt de bal zonder na te denken. Wielgus bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgus passt de bal in één keer door. Chaladze rent richting de bal. Chaladze schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Quindós speelt de bal door. Puñal Martínez controleert de bal met de borst. Wielgus tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wielgus krijgt een gele kaart. Puñal Martínez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Puñal Martínez met een snel genomen vrije trap. Korczewski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Barandarian Piedra onderschept slim de pass. Barandarian Piedra met een sublieme pass. Gudiño rent richting de bal. Gudiño geeft een lange en hoge pass. Fulzio springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Turienzo Álvarez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quindós speelt de bal door. Korczewski is nu in balbezit. Korczewski schiet op doel. Sánchez García werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulepo F.C. - Tractoreti13 1:0

44e minuut.
Gudiño verovert de bal door een tackle van achteren. Gudiño geeft een lange en hoge pass. Daar is Trung Phúc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gudiño is nu in balbezit. Gudiño schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Zeynalli trapt de bal weg van het doel. Wielgus kopt de bal weg. Chaladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaladze geeft de bal voor. Fulzio maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pulepo F.C. 61%, Tractoreti13 39%.
Pulepo F.C. - Tractoreti13 1:0

48e minuut.
Wielgus verovert de bal door een tackle van achteren. Wielgus met een sublieme pass. Barandarian Piedra met een sublieme pass. Fulzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulzio haalt uit met een fantastische trap. Zeynalli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Chaladze geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fulzio rent richting de bal. Fulzio draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Suttie verovert de bal door een tackle van achteren. Suttie passt de bal zonder na te denken. Quindós probeert naar een medespeler te passen. Korczewski rent richting de bal. Korczewski schiet op doel. Sánchez García verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Trung Phúc is nu in balbezit. Wielgus onderschept slim de pass. Wielgus geeft een hoge lob. Fulzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulzio haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chaladze is nu in balbezit. Chaladze haalt uit met een fantastische trap. Zeynalli bokst de bal weg.

55e minuut.
Quindós is nu in balbezit. Quindós geeft de bal voor. Korczewski kopt de bal weg. Biecke rent richting de bal. Biecke schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Rodríguez Ortiz speelt de bal door. Hernández González bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández González speelt de bal door. Chaladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaladze haalt uit met een fantastische trap. Zeynalli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fulzio rent richting de bal. Fulzio draait met de bal, schiet en ... Zeynalli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Gudiño verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Gudiño met de inworp. Barandarian Piedra geeft een hoge lob. Fulzio krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Wielgus probeert naar een medespeler te passen. Chaladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Pataxó is nu in balbezit. Chaladze verovert de bal door een tackle van achteren. Chaladze haalt uit met een fantastische trap. Zeynalli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Zeynalli trapt de bal weg van het doel. Quindós kopt de bal weg. Talbsepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Korczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Korczewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Parys geeft een lange en hoge pass. Valle is nu in balbezit. Valle geeft de bal voor. Klungelig pakt Gudiño de bal. Gudiño haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pulepo F.C. - Tractoreti13 1:1

86e minuut.
Chaladze rent richting de bal. Chaladze passt de bal in één keer door. Fulzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulzio schiet op doel. Zeynalli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Valle trapt de bal weg. Hernández González kopt de bal weg. Daar is Trung Phúc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fulzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulzio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Gudiño rent richting de bal. Gudiño passt de bal met de wreef. Fulzio rent richting de bal. Fulzio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulepo F.C. - Tractoreti13 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pulepo F.C. 70%, Tractoreti13 30%.
Pulepo F.C. - Tractoreti13 1:2