Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Mieres Del Camino Go Play
Royal Tactiek Encerrona
47% Balbezit 53%
73% Spel op eigen helft 27%
4 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.3 gemiddelde waardering 64.1
uitstekend Schieten solide
solide Passen formidabel
zeer goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Rondán onderschept slim de pass. Rondán probeert naar een medespeler te passen. Verdeţ is nu in balbezit. Verdeţ geeft een hoge lob. Gogoasă krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Michalczyk met een sublieme pass. Zych rent richting de bal. Zych passt de bal met de wreef. Smochowicki rent richting de bal. Smochowicki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Smochowicki is nu in balbezit. Smochowicki speelt de bal door. Elokan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Rondán met een sublieme pass. Verdeţ rent richting de bal. Verdeţ geeft een lange en hoge pass. Gogoasă maakt een snoekduik en kopt de bal. Osborne werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Ryłko is nu in balbezit. Smochowicki is nu in balbezit. Dams tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Smochowicki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Smochowicki komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ryłko rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Mieres Del Camino - Go Play 1:0

39e minuut.
Daar is Zych, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yang bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang passt de bal in één keer door. Gogoasă heeft problemen om de bal te vangen. Gogoasă haalt uit met een fantastische trap. Osborne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Mieres Del Camino 69%, Go Play 31%.
CF Mieres Del Camino - Go Play 1:0

47e minuut.
Kielonek speelt de bal door. Daar is Szmuc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szmuc passt de bal zonder na te denken. Smochowicki is nu in balbezit. Smochowicki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Yang rent richting de bal. Yang passt de bal zonder na te denken. Verdeţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdeţ geeft de bal voor. Gogoasă maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CF Mieres Del Camino - Go Play 1:1

50e minuut.
Yang rent richting de bal. Yang passt de bal zonder na te denken. Verdeţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdeţ geeft een hoge lob. Gogoasă krijgt zijn hoofd ertegen. Osborne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Yang is nu in balbezit. Szmuc onderschept slim de pass. Szmuc geeft een hoge lob. Gras is nu in balbezit. Gras draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Zych met een sublieme pass. Dams bereikt de bal nog maar net als eerste. Dams passt de bal met de wreef. Gogoasă heeft problemen om de bal te vangen. Gogoasă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Cazacu met een sublieme pass. Gras rent richting de bal. Dams verovert de bal door een tackle van achteren. Dams geeft een hoge lob. Kantor springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Osborne trapt de bal weg. Dams kopt de bal weg. Gogoasă heeft problemen om de bal te vangen. Gogoasă schiet op doel. Osborne probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Mieres Del Camino - Go Play 1:2

70e minuut.
Gogoasă kopt de bal weg. Dams kan de bal niet met de borst controleren. Gras begaat een overtreding. Gras krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Kielonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kielonek geeft een hoge lob. Niewiadomski kopt de bal weg. Gogoasă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogoasă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Niewiadomski is nu in balbezit. Niewiadomski geeft een lange en hoge pass. Verdeţ geeft de bal voor. Gogoasă maakt een snoekduik en kopt de bal. Osborne maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Verdeţ zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yang probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kantor de bal. Kantor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Yang speelt de bal door. Kantor bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantor passt de bal zonder na te denken. Gogoasă is nu in balbezit. Gogoasă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Koryzna geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gogoasă met een snelle inworp. Yang geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kielonek de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Pappariello passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Verdeţ de bal. Verdeţ speelt de bal door. Gogoasă rent richting de bal. Gogoasă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Mieres Del Camino 76%, Go Play 24%.
CF Mieres Del Camino - Go Play 1:2