Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BARCELONA FC monster_of_the_id
atc 3 Tactiek principal
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
5 Doelpogingen 11
7 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
50.4 gemiddelde waardering 51.1
excellent Schieten very good
solid Passen good
adequate Verdedigen very good


5e minuut.
Fonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonte passt de bal met de wreef. Bayón is nu in balbezit. Bayón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BARCELONA FC - monster_of_the_id 0:1

19e minuut.
Muñoz Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Pérez geeft een hoge lob. Kulonen rent richting de bal. Fernández Juan onderschept slim de pass. Fernández Juan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Muñoz Pérez rent richting de bal. Bayón verovert de bal door een tackle van achteren. Salah tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salah krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Inworp. Gómez Company met een snelle inworp. Fonte geeft de bal voor. Bayón bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayón schiet op doel. Petrakiev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BARCELONA FC 35%, monster_of_the_id 65%.
BARCELONA FC - monster_of_the_id 0:1

46e minuut.
Fonte is nu in balbezit. Muñoz Pérez verovert de bal door een tackle van achteren. Muñoz Pérez passt de bal zonder na te denken. Fernández Juan rent richting de bal. Fernández Juan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Maurillo onderschept slim de pass. Maurillo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lanchares met de inworp. Aziz Diouf geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Petruchinas heeft problemen om de bal te vangen. Petruchinas probeert naar een medespeler te passen. Bayón rent richting de bal. Bayón haalt uit met een fantastische trap. Paal!

64e minuut.
Kulonen onderschept slim de pass. Kulonen geeft een hoge lob. Salah bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayón verovert de bal door een tackle van achteren. Bayón haalt uit met een fantastische trap. Petrakiev bokst de bal weg. Rosal rent richting de bal. Prodan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rosal raakt geblesseerd tijdens het duel. Bayón legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Petrakiev bokst de bal weg.

69e minuut.
Amolador onderschept slim de pass. Amolador geeft een lange en hoge pass. Bayón is nu in balbezit. Bayón draait met de bal, schiet en ... Petrakiev werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Prodan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gómez Company met een snelle inworp. Fonte rent richting de bal. Fonte geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BARCELONA FC 41%, monster_of_the_id 59%.
BARCELONA FC - monster_of_the_id 0:1