Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Many Team C.D. Zalamea
Wing5 Tactiek terra4
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.1 gemiddelde waardering 44.8
redelijk Schieten goed
solide Passen redelijk
goed Verdedigen zeer goed


14e minuut.
Baszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Amantegui onderschept slim de pass. Ravagnin rent richting de bal. Amantegui onderschept slim de pass. Amantegui geeft een hoge lob. Pavoncelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Ristea geeft de bal voor. Wadyl kopt de bal weg. Daar is García Gómez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moreno is nu in balbezit. Moreno draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Ristea de bal. Isierte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Amantegui is nu in balbezit. Ghişoiu geeft een lange en hoge pass. Amantegui probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moreno is nu in balbezit. Moreno draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Many Team - C.D. Zalamea 1:0

26e minuut.
Tobin geeft de bal voor. Manni bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepa verovert de bal door een tackle van achteren. Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno schiet op doel. Isierte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Tobin speelt de bal door. Manni met een sublieme pass. Ristea is nu in balbezit. Moreno onderschept slim de pass. Moreno draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Paricio is nu in balbezit. Moreno rent richting de bal. Met opzet legt Sánchez Moraga zijn tegenspeler op de grond. Moreno raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Moreno kan niet meer verder spelen. de la Ballina komt het veld opgelopen.

35e minuut.
García Gómez rent richting de bal. Baszczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Baszczyński geeft de bal voor. Daar is Paricio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paricio geeft de bal voor. Pavoncelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Burzi rent richting de bal. Burzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Many Team - C.D. Zalamea 1:1

39e minuut.
Ristea geeft een lange en hoge pass. Manni kopt de bal weg. Sánchez Moraga heeft problemen om de bal te vangen. Tobin rent richting de bal. Tobin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Many Team 55%, C.D. Zalamea 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Many Team - C.D. Zalamea 1:1

52e minuut.
Tobin met de inworp. Manni rent richting de bal. Sánchez Moraga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Manni roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Manni kan niet meer verder spelen. Dulanowski komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Paricio verovert de bal door een tackle van achteren. Paricio geeft de bal voor. Casademont bereikt de bal nog maar net als eerste. Burzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Burzi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Wadyl geeft een hoge lob. Lepa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van de la Ballina. de la Ballina krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Many Team 49%, C.D. Zalamea 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Many Team - C.D. Zalamea 1:1