Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raton Mortal Team Can Canyameres
4-4-2 (1) Tactiek 433Personalizada
39% Balbezit 61%
74% Spel op eigen helft 26%
3 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36.2 gemiddelde waardering 46.6
matig Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
matig Verdedigen goed


5e minuut.
Gray verovert de bal door een tackle van achteren. Gray geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Siarkowski de bal. Ağamalıyev rent richting de bal. Ağamalıyev draait met de bal, schiet en ... Kaszás probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Gray met de inworp. Brejza bereikt de bal nog maar net als eerste. Brejza passt de bal zonder na te denken. Chwiej is nu in balbezit. Chwiej draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Furano geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aronsson met een snelle inworp. Chwiej is nu in balbezit. Chwiej haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Bonanos met de inworp. Büttner rent richting de bal. Brejcha begaat een overtreding. Büttner roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Büttner kan niet meer verder spelen. Knopper komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Chwiej is nu in balbezit. Añor rent richting de bal. Chwiej bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwiej draait met de bal, schiet en ... Talkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raton Mortal Team - Can Canyameres 0:1

34e minuut.
Roy passt de bal in één keer door. Daar is Valinotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chwiej bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwiej draait met de bal, schiet en ... Talkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Raton Mortal Team - Can Canyameres 0:2

36e minuut.
Ağamalıyev is nu in balbezit. Siarkowski onderschept slim de pass. Siarkowski geeft een hoge lob. Chwiej probeert de bal met de borst te controleren. Chwiej draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

39e minuut.
Daar is Balogh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balogh geeft de bal voor. Chwiej is nu in balbezit. Chwiej draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Sakharov heeft problemen om de bal te vangen. Knopper speelt de bal door. Chwiej is nu in balbezit. Chwiej draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Raton Mortal Team - Can Canyameres 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raton Mortal Team 72%, Can Canyameres 28%.
Raton Mortal Team - Can Canyameres 0:3

55e minuut.
Bonanos geeft de bal voor. Roy kopt de bal weg. Ağamalıyev rent richting de bal. Ağamalıyev draait met de bal, schiet en ... Kaszás werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Gray is nu in balbezit. Gray geeft de bal voor. Klungelig pakt Barbarin de bal. Chwiej rent richting de bal. Chwiej schiet op doel. Talkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Chwiej raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pykälistö komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Gray geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barbarin met de inworp. Pykälistö is nu in balbezit. Pykälistö haalt uit met een fantastische trap. Talkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Skitek met een sublieme pass. Knopper rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Furano. Knopper is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Skitek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Raton Mortal Team - Can Canyameres 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raton Mortal Team 76%, Can Canyameres 24%.
Raton Mortal Team - Can Canyameres 0:4