Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tractoreti13 Racing de Monteolivete
433 obert Tactiek Bagdad
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
65.7 gemiddelde waardering 64.5
outstanding Schieten excellent
very good Passen excellent
formidable Verdedigen incredible


12e minuut.
Hernández González passt de bal met de wreef. Gudiño heeft problemen om de bal te vangen. Məhəmmədov probeert naar een medespeler te passen. Fulzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulzio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Sales passt de bal zonder na te denken. Naumović is nu in balbezit. Naumović met een sublieme pass. Czartoryski is nu in balbezit. Czartoryski draait met de bal, schiet en ... Sánchez García kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Parys geeft een lange en hoge pass. Fulzio bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sales. Sales krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Benatti geeft een lange en hoge pass. Chaladze rent richting de bal. Chaladze met een sublieme pass. Fulzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulzio haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Barandarian Piedra passt de bal in één keer door. Wielgus is nu in balbezit. Wielgus passt de bal in één keer door. Chaladze rent richting de bal. Chaladze draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Parys met de inworp. Chaladze geeft een lange en hoge pass. Gudiño is nu in balbezit. Gudiño schiet op doel. Deutsch bokst de bal weg.

41e minuut.
Wojnowski geeft een hoge lob. Naumović bereikt de bal nog maar net als eerste. Naumović passt de bal in één keer door. Mello de Andrade rent richting de bal. Mello de Andrade draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tractoreti13 37%, Racing de Monteolivete 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tractoreti13 - Racing de Monteolivete 0:0

57e minuut.
Sales speelt de bal door. Naumović rent richting de bal. Garzón schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Garzón naar de kleedkamers voor een vroege douche.

57e minuut.
Naumović raakt geblesseerd tijdens het duel. Sales zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Naumović bereikt de bal nog maar net als eerste. Naumović geeft een lange en hoge pass. Czartoryski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czartoryski haalt uit met een fantastische trap. Sánchez García bokst de bal weg.

62e minuut.
Gudiño controleert de bal met de borst. Benatti onderschept slim de pass. Barandarian Piedra onderschept slim de pass. Barandarian Piedra geeft de bal voor. Fulzio maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Naumović met een sublieme pass. Sales probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez Ortiz is nu in balbezit. Czartoryski onderschept slim de pass. Czartoryski draait met de bal, schiet en ... Sánchez García kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Fulzio kopt de bal weg. Chaladze rent richting de bal. Belmonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaladze onderschept slim de pass. Chaladze geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tractoreti13 50%, Racing de Monteolivete 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tractoreti13 - Racing de Monteolivete 0:0