Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raton Mortal Team Many Team
4-4-2 (1) Tactiek Wing5
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
0 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
35.7 gemiddelde waardering 43.2
matig Schieten redelijk
matig Passen solide
matig Verdedigen goed


7e minuut.
Cintra met een sublieme pass. Valinotti rent richting de bal. Valinotti speelt de bal door. Tobin is nu in balbezit. Tobin geeft een hoge lob. Touro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Moreno verovert de bal door een tackle van achteren. de Bourgoing is nu in balbezit. Moreno speelt de bal door. Tobin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raton Mortal Team 50%, Many Team 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Raton Mortal Team - Many Team 0:0

53e minuut.
D`Hooghe speelt de bal door. Wadyl bereikt de bal nog maar net als eerste. Wadyl passt de bal in één keer door. Moreno rent richting de bal. Moreno haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Inworp. de la Ballina komt het veld opgelopen.

62e minuut.
de Bourgoing verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt de Bourgoing de bal. de Bourgoing geeft een lange en hoge pass. Tobin rent richting de bal. Tobin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Tobin is nu in balbezit. Tobin passt de bal met de wreef. de Bourgoing met een sublieme pass. de la Ballina bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Ballina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Raton Mortal Team - Many Team 0:1

74e minuut.
Brejcha passt de bal in één keer door. Dulanowski rent richting de bal. Dulanowski geeft een hoge lob. de la Ballina bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Ballina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bonanos met een snelle inworp. Dulanowski probeert naar een medespeler te passen. Tobin rent richting de bal. Tobin draait met de bal, schiet en ... Touro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Tobin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobin heeft problemen om de bal te vangen. Tobin geeft de bal voor. de la Ballina is nu in balbezit. de la Ballina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
de la Ballina rent richting de bal. de Bourgoing rent richting de bal. de Bourgoing passt de bal in één keer door. de la Ballina rent richting de bal. de la Ballina draait met de bal, schiet en ... Touro bokst de bal weg.

90e minuut.
Dulanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulanowski passt de bal in één keer door. Cintra rent richting de bal. de la Ballina onderschept slim de pass. de la Ballina draait met de bal, schiet en ... Touro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raton Mortal Team 61%, Many Team 39%.
Raton Mortal Team - Many Team 0:1