Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Racing de Monteolivete Pulepo F.C.
Bagdad Tactiek pulepoconnection
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.8 gemiddelde waardering 61
formidable Schieten excellent
excellent Passen very good
formidable Verdedigen solid


5e minuut.
Sales bereikt de bal nog maar net als eerste. Sales speelt de bal door. Czartoryski rent richting de bal. Czartoryski draait met de bal, schiet en ... Zeynalli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing de Monteolivete - Pulepo F.C. 1:0

13e minuut.
Naumović geeft de bal voor. Wojnowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Pucek de bal. Mello de Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Mello de Andrade draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Wojnowski geeft de bal voor. Suttie rent richting de bal. Czartoryski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Czartoryski krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Mello de Andrade passt de bal in één keer door. Naumović heeft problemen om de bal te vangen. Naumović geeft een hoge lob. Czartoryski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing de Monteolivete - Pulepo F.C. 2:0

22e minuut.
Mello de Andrade onderschept slim de pass. Quindós begaat een overtreding. Mello de Andrade is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wojnowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Naumović bereikt de bal nog maar net als eerste. Naumović geeft een hoge lob. Mello de Andrade is nu in balbezit. Zeynalli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Wojnowski probeert naar een medespeler te passen. Naumović rent richting de bal. Naumović geeft een hoge lob. Czartoryski is nu in balbezit. Czartoryski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Valle is nu in balbezit. Valle geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Naumović met een snelle inworp. Sales geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Naumović kopt de bal weg. Mello de Andrade heeft problemen om de bal te vangen. Turienzo Álvarez is nu in balbezit. Mello de Andrade onderschept slim de pass. Mello de Andrade draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Sales kopt de bal weg. Klungelig pakt Czartoryski de bal. Pataxó bereikt de bal nog maar net als eerste. Czartoryski verovert de bal door een tackle van achteren. Czartoryski draait met de bal, schiet en ... Zeynalli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Valle geeft de bal voor. Wojnowski kopt de bal weg. Czartoryski is nu in balbezit. Czartoryski schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing de Monteolivete 43%, Pulepo F.C. 57%.
Racing de Monteolivete - Pulepo F.C. 2:0

59e minuut.
Quindós rent richting de bal. Quindós geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Benatti de bal. Biecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Biecke draait met de bal, schiet en ... Deutsch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Czartoryski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Suttie. Czartoryski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sales wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing de Monteolivete - Pulepo F.C. 3:0

70e minuut.
Biecke kopt de bal weg. Korczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Belmonte verovert de bal door een tackle van achteren. Belmonte geeft de bal voor. Mello de Andrade maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bakkehaug komt het veld opgelopen. Arostegi komt het veld opgelopen. Astiazarain komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Turienzo Álvarez speelt de bal door. Benatti rent richting de bal. Benatti geeft de bal voor. Bakkehaug kan de bal niet met de borst controleren. Bakkehaug geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing de Monteolivete 50%, Pulepo F.C. 50%.
Racing de Monteolivete - Pulepo F.C. 3:0