Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Mieres Del Camino monster_of_the_id
Royal Tactiek principal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
57.5 gemiddelde waardering 51.5
formidable Schieten excellent
solid Passen solid
very good Verdedigen solid


1e minuut.
Amolador rent richting de bal. Amolador geeft de bal voor. Bayón bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayón geeft een lange en hoge pass. Rosal springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Mieres Del Camino - monster_of_the_id 0:1

5e minuut.
Maurillo kopt de bal weg. Cazacu met een sublieme pass. Gras is nu in balbezit. Smochowicki is nu in balbezit. Smochowicki haalt uit met een fantastische trap. Jeziorny bokst de bal weg.

22e minuut.
Ryłko verovert de bal door een tackle van achteren. Ryłko passt de bal zonder na te denken. Gras rent richting de bal. Gras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CF Mieres Del Camino - monster_of_the_id 1:1

34e minuut.
Amolador bereikt de bal nog maar net als eerste. Gras onderschept slim de pass. Gras passt de bal met de wreef. Ryłko is nu in balbezit. Ryłko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Daar is Smochowicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheşnoiu rent richting de bal. Gras maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Gras moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Gras schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Cheşnoiu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kulonen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bayón rent richting de bal. Bayón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Corino trapt de bal weg. Smochowicki rent richting de bal. Smochowicki schiet op doel. Jeziorny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Rosal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosal passt de bal met de wreef. Gómez Company rent richting de bal. Gómez Company draait met de bal, schiet en ... Corino werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Mieres Del Camino - monster_of_the_id 1:2

40e minuut.
Koryzna geeft een hoge lob. Fonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonte passt de bal in één keer door. Rosal rent richting de bal. Rosal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Cheşnoiu rent richting de bal. Ryłko rent richting de bal. Met opzet legt Gómez Company zijn tegenspeler op de grond. Gómez Company is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Mieres Del Camino 43%, monster_of_the_id 57%.
CF Mieres Del Camino - monster_of_the_id 1:2

55e minuut.
Cheşnoiu kopt de bal weg. Fonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonte probeert naar een medespeler te passen. Bayón rent richting de bal. Bayón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Fonte geeft een lange en hoge pass. Szmuc probeert de bal aan de voet te houden. Koryzna bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayón verovert de bal door een tackle van achteren. Bayón draait met de bal, schiet en ... Corino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rosal probeert de bal met de borst te controleren. Corino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Szmuc passt de bal in één keer door. Rosal is nu in balbezit. Rosal probeert naar een medespeler te passen. Bayón bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Mieres Del Camino - monster_of_the_id 1:3

76e minuut.
Szmuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Smochowicki is nu in balbezit. Fonte tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Smochowicki roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Smochowicki kan niet meer verder spelen. Szurowski komt het veld opgelopen. Szmuc zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Szurowski is nu in balbezit. Szurowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Maurillo is nu in balbezit. Szurowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurillo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szurowski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Szurowski kan niet meer verder spelen. Bălţatu komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Cazacu verovert de bal door een tackle van achteren. Cazacu speelt de bal door. Michalczyk rent richting de bal. Rosal onderschept slim de pass. Rosal haalt uit met een fantastische trap. Corino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Mieres Del Camino 46%, monster_of_the_id 54%.
CF Mieres Del Camino - monster_of_the_id 1:3