Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.D. Zalamea Raton Mortal Team
terra4 Tactiek 4-4-2 (1)
57% Balbezit 43%
36% Spel op eigen helft 64%
26 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
46.1 gemiddelde waardering 37.5
very good Schieten adequate
good Passen adequate
good Verdedigen average


13e minuut.
Sánchez Moraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Casademont is nu in balbezit. Casademont geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Burzi de bal. Burzi haalt uit met een fantastische trap. Touro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. D`Hooghe is nu in balbezit. Amantegui verovert de bal door een tackle van achteren. Amantegui draait met de bal, schiet en ... Touro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D. Zalamea - Raton Mortal Team 1:0

17e minuut.
D`Hooghe verovert de bal door een tackle van achteren. García Gómez onderschept slim de pass. García Gómez passt de bal zonder na te denken. Burzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Burzi draait met de bal, schiet en ... Touro bokst de bal weg.

23e minuut.
Amantegui bereikt de bal nog maar net als eerste. De María rent richting de bal. Amantegui onderschept slim de pass. Amantegui schiet op doel. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Bonanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Casademont bereikt de bal nog maar net als eerste. Casademont probeert naar een medespeler te passen. Burzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Burzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D. Zalamea - Raton Mortal Team 2:0

31e minuut.
Keleş passt de bal met de wreef. Valinotti rent richting de bal. Valinotti met een sublieme pass. Burzi is nu in balbezit. Burzi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Casademont met de inworp. Sánchez Moraga is nu in balbezit. Sánchez Moraga probeert naar een medespeler te passen. Burzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Burzi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.D. Zalamea 46%, Raton Mortal Team 54%.
C.D. Zalamea - Raton Mortal Team 2:0

46e minuut.
Sălăjean komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Lepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepa geeft een hoge lob. Burzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Burzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.D. Zalamea - Raton Mortal Team 3:0

60e minuut.
Paricio heeft problemen om de bal te vangen. Paricio geeft de bal voor. Daar is Burzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sălăjean rent richting de bal. Sălăjean schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Paricio passt de bal zonder na te denken. Sánchez Moraga geeft een lange en hoge pass. Sălăjean kopt de bal weg. Burzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Burzi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. García Gómez neemt de hoekschop. Burzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Burzi schiet op doel. Gray probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Casademont zal de hoekschop nemen. Burzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Burzi draait met de bal, schiet en ... Touro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Lepa is nu in balbezit. Lepa geeft een lange en hoge pass. D`Hooghe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Burzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Burzi draait met de bal, schiet en ... Touro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Sánchez Moraga heeft problemen om de bal te vangen. De María bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Moraga onderschept slim de pass. Sánchez Moraga draait met de bal, schiet en ... Burzi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Touro bokst de bal weg. Burzi is nu in balbezit. Burzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.D. Zalamea - Raton Mortal Team 4:0

75e minuut.
Casademont probeert naar een medespeler te passen. Paricio rent richting de bal. Paricio passt de bal met de wreef. Sălăjean rent richting de bal. Sălăjean draait met de bal, schiet en ... Touro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.D. Zalamea 27%, Raton Mortal Team 73%.
C.D. Zalamea - Raton Mortal Team 4:0