Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Go Play Racing de Monteolivete
Encerrona Tactiek ballantine`s
51% Balbezit 49%
35% Spel op eigen helft 65%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
63 gemiddelde waardering 64.7
goed Schieten uitstekend
uitmuntend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Huân kopt de bal weg. Daar is Belmonte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verdeţ is nu in balbezit. Verdeţ geeft een lange en hoge pass. Gogoasă maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Wojnowski is nu in balbezit. Wojnowski passt de bal in één keer door. Czartoryski rent richting de bal. Czartoryski haalt uit met een fantastische trap. Elokan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Go Play - Racing de Monteolivete 0:1

18e minuut.
Yang rent richting de bal. Yang geeft de bal voor. Məhəmmədov heeft problemen om de bal te vangen. Gogoasă is nu in balbezit. Gogoasă haalt uit met een fantastische trap. Deutsch bokst de bal weg.

30e minuut.
Məhəmmədov is nu in balbezit. Məhəmmədov geeft een hoge lob. Modesto bereikt de bal nog maar net als eerste. Modesto haalt uit met een fantastische trap. Elokan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Go Play - Racing de Monteolivete 0:2

33e minuut.
Niewiadomski is nu in balbezit. Modesto onderschept slim de pass. Mello de Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Mello de Andrade schiet op doel. Elokan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Go Play - Racing de Monteolivete 0:3

37e minuut.
Naumović passt de bal in één keer door. Mello de Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Czartoryski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mello de Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Mello de Andrade draait met de bal, schiet en ... Elokan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Mello de Andrade is nu in balbezit. Niewiadomski verovert de bal door een tackle van achteren. Czartoryski rent richting de bal. Czartoryski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Go Play - Racing de Monteolivete 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Go Play 41%, Racing de Monteolivete 59%.
Go Play - Racing de Monteolivete 0:4

52e minuut.
Saltitante bereikt de bal nog maar net als eerste. Saltitante geeft een hoge lob. Klungelig pakt Niewiadomski de bal. Czartoryski onderschept slim de pass. Czartoryski schiet op doel. Elokan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Niewiadomski verovert de bal door een tackle van achteren. Niewiadomski geeft een hoge lob. Gogoasă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogoasă haalt uit met een fantastische trap. Deutsch probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Czartoryski is nu in balbezit. Naumović is nu in balbezit. Karkoszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Naumović onderschept slim de pass. Naumović haalt uit met een fantastische trap. Elokan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Pappariello is nu in balbezit. Pappariello passt de bal zonder na te denken. Daar is Kantor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kantor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Go Play - Racing de Monteolivete 1:4

74e minuut.
Pappariello passt de bal met de wreef. Rondán bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondán geeft een lange en hoge pass. Kantor bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Kantor rent richting de bal. Saltitante onderschept slim de pass. Yang verovert de bal door een tackle van achteren. Yang geeft een hoge lob. Gogoasă krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Go Play 29%, Racing de Monteolivete 71%.
Go Play - Racing de Monteolivete 1:4