Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tractoreti13 C.D. Zalamea
433 obert Tactiek terra4
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
16 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
59.2 gemiddelde waardering 45.7
formidable Schieten good
very good Passen good
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Hernández González met een sublieme pass. Chaladze heeft problemen om de bal te vangen. Amantegui begaat een overtreding. Chaladze moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Chaladze kan niet meer verder spelen. Siekiera komt het veld opgelopen.

2e minuut.
García Gómez verovert de bal door een tackle van achteren. Hernández González bereikt de bal nog maar net als eerste. García Gómez begaat een overtreding. García Gómez krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Arenaza geeft een lange en hoge pass. Wielgus kopt de bal weg. Daar is Ristea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fulzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulzio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Wielgus rent richting de bal. Casademont bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgus begaat een overtreding. Wielgus krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Ristea geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Arenaza de bal. Arenaza probeert naar een medespeler te passen. Hernández González bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández González geeft een lange en hoge pass. Isierte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Wielgus passt de bal in één keer door. Hernández González rent richting de bal. Hernández González passt de bal zonder na te denken. Fulzio rent richting de bal. Fulzio schiet op doel. Isierte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
García Inglés met een sublieme pass. Franczyk verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Siekiera neemt de hoekschop. García Inglés krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tractoreti13 40%, C.D. Zalamea 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tractoreti13 - C.D. Zalamea 0:0

49e minuut.
Daar is García Gómez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hernández González bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández González met een sublieme pass. Fulzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulzio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tractoreti13 - C.D. Zalamea 1:0

56e minuut.
Sánchez Moraga geeft een hoge lob. Arenaza probeert de bal aan de voet te houden. Burzi rent richting de bal. Burzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tractoreti13 - C.D. Zalamea 1:1

57e minuut.
Cutolo is nu in balbezit. Cutolo geeft de bal voor. Fulzio rent richting de bal. Fulzio draait met de bal, schiet en ... Isierte maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tractoreti13 - C.D. Zalamea 2:1

61e minuut.
Parys met een sublieme pass. Daar is Siekiera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Gómez rent richting de bal. Siekiera verovert de bal door een tackle van achteren. Siekiera geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Hernández González geeft de bal voor. Palomares rent richting de bal. Fulzio onderschept slim de pass. Fulzio haalt uit met een fantastische trap. Isierte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tractoreti13 - C.D. Zalamea 3:1

69e minuut.
Wielgus kopt de bal weg. Fulzio rent richting de bal. Sánchez Moraga rent richting de bal. Fulzio verovert de bal door een tackle van achteren. Fulzio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Wielgus probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fulzio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palomares is nu in balbezit. Fulzio onderschept slim de pass. Fulzio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tractoreti13 - C.D. Zalamea 4:1

84e minuut.
Siekiera verovert de bal door een tackle van achteren. Siekiera speelt de bal door. Parys is nu in balbezit. Parys geeft een lange en hoge pass. Fulzio maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Arenaza onderschept slim de pass. Arenaza speelt de bal door. Ristea rent richting de bal. Fulzio onderschept slim de pass. Fulzio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tractoreti13 32%, C.D. Zalamea 68%.
Tractoreti13 - C.D. Zalamea 4:1