Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pulepo F.C. Many Team
pulepoconnection Tactiek 5-4-1
51% Balbezit 49%
29% Spel op eigen helft 71%
18 Doelpogingen 1
5 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.2 gemiddelde waardering 41.7
uitmuntend Schieten zwak
uitstekend Passen goed
goed Verdedigen solide


13e minuut.
Pavoncelli met een sublieme pass. Wadyl probeert naar een medespeler te passen. Quindós met een sublieme pass. Klungelig pakt Biecke de bal. Biecke haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Suttie geeft de bal voor. Daar is Wadyl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quindós met een sublieme pass. Biecke heeft problemen om de bal te vangen. Biecke draait met de bal, schiet en ... Pavoncelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Ravagnin geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Turienzo Álvarez met een snelle inworp. Biecke rent richting de bal. Biecke draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Na een snelle pass probeert Turienzo Álvarez de bal onder controle te krijgen. Tobin is nu in balbezit. Turienzo Álvarez maakt een afschuwelijke overtreding. Turienzo Álvarez krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Zeynalli speelt de bal door. Turienzo Álvarez kopt de bal weg. Klungelig pakt Ghişoiu de bal. Biecke onderschept slim de pass. Biecke draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pulepo F.C. 28%, Many Team 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pulepo F.C. - Many Team 0:0

46e minuut.
Raita komt het veld opgelopen. Kehl komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Korczewski rent richting de bal. Kehl begaat een overtreding. Korczewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Quindós zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Biecke springt en kopt de bal. Pavoncelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Ravagnin geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Turienzo Álvarez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quindós geeft de bal voor. Korczewski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Kehl bereikt de bal nog maar net als eerste. Puñal Martínez onderschept slim de pass. Puñal Martínez passt de bal met de wreef. Korczewski is nu in balbezit. Korczewski draait met de bal, schiet en ... Pavoncelli bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Valle is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van de Bourgoing. Valle is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Turienzo Álvarez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Korczewski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Biecke is nu in balbezit. Majdak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Biecke is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Quindós met een snel genomen vrije trap. Korczewski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Turienzo Álvarez rent richting de bal. Turienzo Álvarez geeft een hoge lob. Daar is Korczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korczewski schiet op doel. Pavoncelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulepo F.C. - Many Team 1:0

81e minuut.
Kehl rent richting de bal. Quindós onderschept slim de pass. Quindós passt de bal met de wreef. Biecke is nu in balbezit. Biecke schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Biecke schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ravagnin de bal onder controle te krijgen. Korczewski geeft een hoge lob. Biecke maakt een snoekduik en kopt de bal. Pavoncelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pulepo F.C. 30%, Many Team 70%.
Pulepo F.C. - Many Team 1:0