Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Racing de Monteolivete CF Mieres Del Camino
Bagdad Tactiek Royal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.4 gemiddelde waardering 56
formidabel Schieten formidabel
zeer goed Passen solide
uitmuntend Verdedigen zeer goed


9e minuut.
Naumović bereikt de bal nog maar net als eerste. Naumović geeft een lange en hoge pass. Kielonek heeft problemen om de bal te vangen. Czartoryski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czartoryski schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Sales verovert de bal door een tackle van achteren. Sales speelt de bal door. Czartoryski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czartoryski heeft problemen om de bal te vangen. Czartoryski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Naumović is nu in balbezit. Naumović met een sublieme pass. Czartoryski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czartoryski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kielonek de bal onder controle te krijgen. Corino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Naumović probeert naar een medespeler te passen. Astiazarain heeft problemen om de bal te vangen. Astiazarain speelt de bal door. Czartoryski rent richting de bal. Czartoryski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Naumović geeft een lange en hoge pass. Daar is Czartoryski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michalczyk is nu in balbezit. Czartoryski verovert de bal door een tackle van achteren. Czartoryski schiet op doel. Corino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Astiazarain rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing de Monteolivete - CF Mieres Del Camino 1:0

28e minuut.
Cazacu is nu in balbezit. Cazacu passt de bal in één keer door. Bălţatu is nu in balbezit. Ryłko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryłko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing de Monteolivete 49%, CF Mieres Del Camino 51%.
Racing de Monteolivete - CF Mieres Del Camino 1:0

46e minuut.
Ryłko speelt de bal door. Gras heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Sales zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Sales naar de kleedkamers voor een vroege douche.

56e minuut.
Belmonte geeft een hoge lob. Czartoryski probeert de bal met de borst te controleren. Michalczyk is nu in balbezit. Czartoryski verovert de bal door een tackle van achteren. Czartoryski schiet op doel. Corino bokst de bal weg.

70e minuut.
Ryłko is nu in balbezit. Belmonte onderschept slim de pass. Belmonte geeft de bal voor. Gras rent richting de bal. Gras draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Czartoryski is nu in balbezit. Czartoryski passt de bal met de wreef. Astiazarain rent richting de bal. Astiazarain schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing de Monteolivete - CF Mieres Del Camino 2:0

86e minuut.
Esquinas Torres rent richting de bal. Gras bereikt de bal nog maar net als eerste. Arostegi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gras is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ryłko legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Deutsch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing de Monteolivete 53%, CF Mieres Del Camino 47%.
Racing de Monteolivete - CF Mieres Del Camino 2:0