Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pumas Moleros FC Potatoes
x532_1w_of_cerr Tactiek Patatactica 2
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 4
73.7 gemiddelde waardering 68.3
incredible Schieten excellent
outstanding Passen excellent
incredible Verdedigen incredible


1e minuut.
Stelmach bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuesta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stelmach is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nieto zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Segovia is nu in balbezit. Segovia geeft een hoge lob. Trafalgar krijgt zijn hoofd ertegen. Kula kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Cruzalta geeft de bal voor. Guillén kopt de bal weg. Segovia rent richting de bal. Segovia geeft een lange en hoge pass. Stelmach springt en kopt de bal. Kula verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Segovia kopt de bal weg. Gallaga heeft problemen om de bal te vangen. Trafalgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Trafalgar schiet op doel. Kula werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas Moleros - FC Potatoes 1:0

15e minuut.
Guillén is nu in balbezit. Nunes speelt de bal door. Kapukranyan is nu in balbezit. Cuesta verovert de bal door een tackle van achteren. Cuesta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Nunes verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Segovia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Segovia met een sublieme pass. Trafalgar is nu in balbezit. Trafalgar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Trafalgar rent richting de bal. Trafalgar haalt uit met een fantastische trap. Kula probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Kaviedes passt de bal zonder na te denken. Negrete is nu in balbezit. Negrete passt de bal zonder na te denken. Valdivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdivia draait met de bal, schiet en ... Minh Hòa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Salcedo verovert de bal door een tackle van achteren. Rubio onderschept slim de pass. Negrete is nu in balbezit. Negrete geeft een hoge lob. Guillén maakt een snoekduik en kopt de bal. Minh Hòa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Zárate rent richting de bal. Zárate speelt de bal door. Guillén bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillén geeft een lange en hoge pass. Valdivia krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pumas Moleros 59%, FC Potatoes 41%.
Pumas Moleros - FC Potatoes 1:0

51e minuut.
Valadez geeft een hoge lob. Stelmach is nu in balbezit. Kaviedes is nu in balbezit. Stelmach verovert de bal door een tackle van achteren. Stelmach draait met de bal, schiet en ... Kula verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Galindo is nu in balbezit. Galindo geeft een lange en hoge pass. Loera bereikt de bal nog maar net als eerste. Trafalgar onderschept slim de pass. Trafalgar draait met de bal, schiet en ... Kula verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Valadez onderschept slim de pass. Valadez probeert naar een medespeler te passen. Valdivia rent richting de bal. Valdivia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Guillén speelt de bal door. Salcedo rent richting de bal. Salcedo passt de bal in één keer door. Valdivia heeft problemen om de bal te vangen. Valdivia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Loera kopt de bal weg. Zárate probeert de bal aan de voet te houden. Cruzalta met een sublieme pass. Valdivia is nu in balbezit. Valdivia draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Nieto passt de bal zonder na te denken. Segovia rent richting de bal. Segovia met een sublieme pass. Trafalgar is nu in balbezit. Trafalgar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Valadez passt de bal zonder na te denken. Segovia met een sublieme pass. Cruzalta geeft de bal voor. Valdivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdivia draait met de bal, schiet en ... Minh Hòa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo met een sublieme pass. Segovia bereikt de bal nog maar net als eerste. Segovia geeft de bal voor. Stelmach maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pumas Moleros 60%, FC Potatoes 40%.
Pumas Moleros - FC Potatoes 1:0