Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lobos Grises F.C chinos F.C.
puredepapa Tactiek 4-3-ext-2p
57% Balbezit 43%
36% Spel op eigen helft 64%
28 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
71.8 gemiddelde waardering 56.3
formidable Schieten very good
incredible Passen solid
outstanding Verdedigen very good


4e minuut.
Klungelig pakt Van Hauwaert de bal. Van Hauwaert speelt de bal door. Gordea rent richting de bal. Gordea schiet op doel. Landín werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobos Grises F.C - chinos F.C. 1:0

6e minuut.
Schopenhauer passt de bal met de wreef. Van Hauwaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hauwaert passt de bal met de wreef. Kostelecki is nu in balbezit. Kostelecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Van Hauwaert zal de hoekschop nemen. Gordea maakt een snoekduik en kopt de bal. Landín werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobos Grises F.C - chinos F.C. 2:0

9e minuut.
Klungelig pakt Rueda de bal. Schopenhauer rent richting de bal. Elizondo rent richting de bal. Elizondo speelt de bal door. Kostelecki rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Erőss met een sublieme pass. Kostelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostelecki passt de bal zonder na te denken. Gordea is nu in balbezit. Gordea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Kostelecki is nu in balbezit. Kostelecki passt de bal zonder na te denken. Van Hauwaert is nu in balbezit. Van Hauwaert geeft een hoge lob. Gordea krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobos Grises F.C - chinos F.C. 3:0

19e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Landín niet meer kan verder spelen. Bloor komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Van Hauwaert met de inworp. Kostelecki probeert naar een medespeler te passen. Van Hauwaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hauwaert geeft een hoge lob. Gordea springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobos Grises F.C - chinos F.C. 4:0

24e minuut.
Daar is Van Hauwaert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Hauwaert passt de bal zonder na te denken. Schopenhauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schopenhauer draait met de bal, schiet en ... Bloor probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Doeltrap. Bloor trapt de bal weg van het doel. Brisuela kopt de bal weg. Bocanegra rent richting de bal. Bocanegra schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lobos Grises F.C - chinos F.C. 4:1

33e minuut.
Van Hauwaert geeft een lange en hoge pass. Bloor probeert naar een medespeler te passen. Bocanegra kopt de bal weg. Brisuela rent richting de bal. Brisuela schiet op doel. Mostro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Van Hauwaert geeft de bal voor. Zdrojewski rent richting de bal. Gordea verovert de bal door een tackle van achteren. Gordea haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Gordea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobos Grises F.C - chinos F.C. 5:1

44e minuut.
Casados geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Breiter de bal. Bocanegra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocanegra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lobos Grises F.C - chinos F.C. 5:2

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bryński komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lobos Grises F.C 37%, chinos F.C. 63%.
Lobos Grises F.C - chinos F.C. 5:2

47e minuut.
Erőss met de inworp. Van Hauwaert rent richting de bal. Elizondo rent richting de bal. Van Hauwaert verovert de bal door een tackle van achteren. Van Hauwaert schiet op doel. Bloor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zdrojewski probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobos Grises F.C - chinos F.C. 6:2

50e minuut.
Chyliński probeert naar een medespeler te passen. Bryński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdrojewski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bryński raakt geblesseerd tijdens het duel. Bryński legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Bloor bokst de bal weg.

52e minuut.
Schopenhauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schopenhauer passt de bal met de wreef. Chyliński met een sublieme pass. Van Hauwaert rent richting de bal. Van Hauwaert draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Van Hauwaert is nu in balbezit. Van Hauwaert probeert naar een medespeler te passen. Bryński rent richting de bal. Bryński schiet op doel. Bloor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobos Grises F.C - chinos F.C. 7:2

60e minuut.
Schopenhauer geeft de bal voor. Van Hauwaert kopt de bal weg. Kostelecki is nu in balbezit. Kostelecki geeft een lange en hoge pass. Bryński springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Van Hauwaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostelecki rent richting de bal. Kostelecki geeft een hoge lob. Bryński springt en kopt de bal. Bloor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobos Grises F.C - chinos F.C. 8:2

69e minuut.
Bryński kopt de bal weg. Schopenhauer rent richting de bal. Schopenhauer passt de bal met de wreef. Bryński rent richting de bal. Bryński haalt uit met een fantastische trap. Bloor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Elizondo kan de bal niet met de borst controleren. Kostelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostelecki probeert naar een medespeler te passen. Bryński is nu in balbezit. Bryński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bryński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryński schiet op doel. Bloor werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Kostelecki speelt de bal door. Klungelig pakt Van Hauwaert de bal. Van Hauwaert passt de bal zonder na te denken. Bryński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryński haalt uit met een fantastische trap. Bloor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Nydal geeft de bal voor. Casados kopt de bal weg. Erőss speelt de bal door. Van Hauwaert is nu in balbezit. Van Hauwaert draait met de bal, schiet en ... Bloor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Mangano onderschept slim de pass. Rueda begaat een overtreding. Mangano raakt geblesseerd tijdens het duel. Nydal met een snel genomen vrije trap. Van Hauwaert kopt de bal weg. Kostelecki is nu in balbezit. Kostelecki geeft een lange en hoge pass. Bryński springt en kopt de bal. Bloor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Guardado geeft een lange en hoge pass. Casados met een sublieme pass. Navarrete probeert naar een medespeler te passen. Bocanegra is nu in balbezit. Bocanegra haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Erőss met een sublieme pass. Van Hauwaert rent richting de bal. Kostelecki is nu in balbezit. Kostelecki geeft een hoge lob. Bryński krijgt zijn hoofd ertegen. Bloor bokst de bal weg.

86e minuut.
Varillas verovert de bal door een tackle van achteren. Navarrete met een sublieme pass. Núñez met een sublieme pass. Bryński is nu in balbezit. Bryński haalt uit met een fantastische trap. Bloor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Bloor speelt de bal door. Rueda kopt de bal weg. Bocanegra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocanegra draait met de bal, schiet en ... Mostro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobos Grises F.C - chinos F.C. 8:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lobos Grises F.C 35%, chinos F.C. 65%.
Lobos Grises F.C - chinos F.C. 8:3