Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leon esmeraldas El Gran Tlatoani
4-3-3 Tactiek tactica oscura
42% Balbezit 58%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 49
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
31.8 gemiddelde waardering 63.3
matig Schieten briljant
slecht Passen formidabel
matig Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Łukasiewicz rent richting de bal. Łukasiewicz geeft een lange en hoge pass. Małysa rent richting de bal. Małysa draait met de bal, schiet en ... Kool maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leon esmeraldas - El Gran Tlatoani 0:1

8e minuut.
Dayıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Dayıoğlu passt de bal in één keer door. Nicolaescu geeft een hoge lob. Małysa is nu in balbezit. Małysa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Łukasiewicz met een snelle inworp. Dayıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sośnicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sośnicki geeft een hoge lob. Małysa springt en kopt de bal. Kool probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Tapia bereikt de bal nog maar net als eerste. Elokan verovert de bal door een tackle van achteren. Elokan probeert naar een medespeler te passen. Małysa bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Kamberoğlu is nu in balbezit. Kamberoğlu geeft de bal voor. Małysa bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysa geeft een lange en hoge pass. Elokan bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Leon esmeraldas - El Gran Tlatoani 0:2

18e minuut.
Łukasiewicz met een sublieme pass. Nicolaescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaescu geeft een lange en hoge pass. Elokan is nu in balbezit. Elokan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Małysa haalt uit met een fantastische trap. Kool met een sublieme pass. Łukasiewicz kopt de bal weg. Małysa is nu in balbezit. Małysa schiet op doel. Kool kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Sośnicki rent richting de bal. Sośnicki geeft de bal voor. Małysa kopt de bal weg. Klungelig pakt Elokan de bal. Elokan haalt uit met een fantastische trap. Kool verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Pantoja de bal. Elokan bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Leon esmeraldas - El Gran Tlatoani 0:3

28e minuut.
Małysa passt de bal zonder na te denken. Dayıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Łukasiewicz speelt de bal door. Małysa rent richting de bal. Małysa draait met de bal, schiet en ... Kool bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Dayıoğlu geeft de bal voor. Małysa rent richting de bal. Tapia begaat een overtreding. Tapia krijgt een gele kaart.

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sośnicki met de inworp. Dayıoğlu geeft een lange en hoge pass. Małysa krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leon esmeraldas - El Gran Tlatoani 0:4

34e minuut.
Daar is Sośnicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sośnicki geeft een lange en hoge pass. Małysa rent richting de bal. Małysa haalt uit met een fantastische trap. Paal!

38e minuut.
Chacón geeft de bal voor. Elokan bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysa rent richting de bal. Małysa draait met de bal, schiet en ... Kool probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leon esmeraldas - El Gran Tlatoani 0:5

41e minuut.
Sośnicki is nu in balbezit. Sośnicki geeft een lange en hoge pass. Małysa bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysa draait met de bal, schiet en ... Kool probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Daar is Torres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Małysa rent richting de bal. Elokan bereikt de bal nog maar net als eerste. Elokan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Klungelig pakt Pantoja de bal. Sośnicki is nu in balbezit. Sośnicki speelt de bal door. Małysa is nu in balbezit. Małysa haalt uit met een fantastische trap. Kool bokst de bal weg. Elokan rent richting de bal. Elokan schiet op doel. Kool probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leon esmeraldas - El Gran Tlatoani 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leon esmeraldas 81%, El Gran Tlatoani 19%.
Leon esmeraldas - El Gran Tlatoani 0:6

47e minuut.
Nieto heeft problemen om de bal te vangen. Elokan rent richting de bal. Torres tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Torres krijgt een gele kaart. Elokan raakt geblesseerd tijdens het duel. Dayıoğlu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Małysa krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Łukasiewicz geeft de bal voor. Klungelig pakt Elokan de bal. Tapia bereikt de bal nog maar net als eerste. Elokan verovert de bal door een tackle van achteren. Elokan haalt uit met een fantastische trap. Kool bokst de bal weg. Małysa rent richting de bal. Małysa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Márquez de bal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Łukasiewicz zal de hoekschop nemen. Elokan springt en kopt de bal. Kool verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Pulido probeert de bal met de borst te controleren. Dayıoğlu rent richting de bal. Dayıoğlu passt de bal met de wreef. Małysa bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Łukasiewicz geeft een lange en hoge pass. Małysa rent richting de bal. Elokan bereikt de bal nog maar net als eerste. Elokan schiet op doel. Kool maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Dayıoğlu rent richting de bal. Dayıoğlu speelt de bal door. Łukasiewicz speelt de bal door. Elokan is nu in balbezit. Elokan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Małysa is nu in balbezit. Małysa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leon esmeraldas - El Gran Tlatoani 0:7

56e minuut.
Łukasiewicz geeft de bal voor. Márquez kopt de bal weg. Pantoja probeert de bal met de borst te controleren. Małysa is nu in balbezit. Małysa draait met de bal, schiet en ... Kool verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Dayıoğlu geeft een lange en hoge pass. Elokan kopt de bal weg. Tapia bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysa verovert de bal door een tackle van achteren. Małysa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Elokan bereikt de bal nog maar net als eerste. Elokan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leon esmeraldas - El Gran Tlatoani 0:8

61e minuut.
Dayıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Dayıoğlu passt de bal zonder na te denken. Małysa rent richting de bal. Elokan rent richting de bal. Elokan geeft een lange en hoge pass. Paal! Daar is Pantoja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leon esmeraldas - El Gran Tlatoani 0:9

63e minuut.
Pantoja met een sublieme pass. Łukasiewicz geeft een lange en hoge pass. Elokan bereikt de bal nog maar net als eerste. Elokan haalt uit met een fantastische trap. Kool maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leon esmeraldas - El Gran Tlatoani 0:10

65e minuut.
Elokan is nu in balbezit. Arreola bereikt de bal nog maar net als eerste. Elokan verovert de bal door een tackle van achteren. Elokan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Klungelig pakt Luque de bal. Nicolaescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaescu passt de bal met de wreef. Daar is Elokan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elokan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Doeltrap. Kool trapt de bal weg. Łukasiewicz kopt de bal weg. Małysa is nu in balbezit. Małysa haalt uit met een fantastische trap. Kool probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Sośnicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dayıoğlu rent richting de bal. Dayıoğlu geeft een lange en hoge pass. Małysa krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leon esmeraldas - El Gran Tlatoani 0:11

72e minuut.
Łukasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukasiewicz passt de bal met de wreef. Sośnicki geeft een hoge lob. Małysa is nu in balbezit. Małysa draait met de bal, schiet en ... Kool bokst de bal weg.

74e minuut.
Sośnicki rent richting de bal. Sośnicki geeft de bal voor. Elokan kopt de bal weg. Małysa is nu in balbezit. Małysa haalt uit met een fantastische trap. Kool kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Elokan is nu in balbezit. Márquez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Elokan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Elokan neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Kool werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Leon esmeraldas - El Gran Tlatoani 0:12

77e minuut.
Łukasiewicz kopt de bal weg. Małysa speelt de bal door. Elokan heeft problemen om de bal te vangen. Elokan haalt uit met een fantastische trap. Kool maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leon esmeraldas - El Gran Tlatoani 0:13

81e minuut.
Sośnicki geeft de bal voor. Małysa kopt de bal weg. Elokan rent richting de bal. Elokan heeft problemen om de bal te vangen. Elokan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Małysa bereikt de bal nog maar net als eerste. Arreola onderschept slim de pass. Elokan rent richting de bal. Elokan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Łukasiewicz rent richting de bal. Łukasiewicz geeft de bal voor. Elokan bereikt de bal nog maar net als eerste. Elokan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leon esmeraldas - El Gran Tlatoani 0:14

88e minuut.
Sośnicki heeft problemen om de bal te vangen. Sośnicki passt de bal in één keer door. Dayıoğlu geeft de bal voor. Małysa rent richting de bal. Małysa haalt uit met een fantastische trap. Kool verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Arreola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elokan is nu in balbezit. Elokan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leon esmeraldas - El Gran Tlatoani 0:15

90e minuut.
Nieto is nu in balbezit. Nieto passt de bal met de wreef. Márquez met een sublieme pass. Małysa is nu in balbezit. Małysa draait met de bal, schiet en ... Kool probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leon esmeraldas 81%, El Gran Tlatoani 19%.
Leon esmeraldas - El Gran Tlatoani 0:15