Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mequetrefes F. C. Pumas de C.U.
Pesado Tactiek temp70def
42% Balbezit 58%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 21
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
53.1 gemiddelde waardering 64
solide Schieten uitmuntend
solide Passen uitstekend
redelijk Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Backbrot speelt de bal door. Sălăgeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jacomelli. Jacomelli krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Veiga geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Juárez met de inworp. Castañeda rent richting de bal. Castañeda schiet op doel. Druciak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Juárez speelt de bal door. Castañeda is nu in balbezit. Erőss rent richting de bal. Castañeda onderschept slim de pass. Castañeda draait met de bal, schiet en ... Druciak bokst de bal weg. Paal!

25e minuut.
Juárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Juárez de bal. Juárez passt de bal met de wreef. Castañeda is nu in balbezit. Castañeda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Sălăgeanu onderschept slim de pass. Sălăgeanu passt de bal in één keer door. Juárez is nu in balbezit. Juárez geeft een lange en hoge pass. Robitaille springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Druciak trapt de bal weg van het doel. Higareda is nu in balbezit. Higareda passt de bal met de wreef. Castañeda rent richting de bal. Castañeda draait met de bal, schiet en ... Druciak bokst de bal weg. Iniestra onderschept slim de pass. Backbrot rent richting de bal. Backbrot geeft een lange en hoge pass. Castañeda krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mequetrefes F. C. - Pumas de C.U. 0:1

43e minuut.
Robitaille passt de bal zonder na te denken. Higareda probeert naar een medespeler te passen. Castañeda is nu in balbezit. Castañeda haalt uit met een fantastische trap. Druciak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mequetrefes F. C. - Pumas de C.U. 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mequetrefes F. C. 67%, Pumas de C.U. 33%.
Mequetrefes F. C. - Pumas de C.U. 0:2

46e minuut.
Backbrot passt de bal met de wreef. Juárez is nu in balbezit. Juárez passt de bal met de wreef. Castañeda is nu in balbezit. Castañeda schiet op doel. Druciak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Iniestra is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Jacomelli kan de bal niet met de borst controleren. Sălăgeanu geeft een lange en hoge pass. Castañeda kopt de bal weg. Robitaille is nu in balbezit. Robitaille haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Backbrot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Higareda is nu in balbezit. Higareda geeft de bal voor. Klungelig pakt Castañeda de bal. Castañeda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Backbrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Backbrot probeert naar een medespeler te passen. Daar is Robitaille, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robitaille draait met de bal, schiet en ... Druciak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mequetrefes F. C. - Pumas de C.U. 0:3

66e minuut.
Juárez is nu in balbezit. Juárez heeft problemen om de bal te vangen. Juárez met een sublieme pass. Castañeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Castañeda draait met de bal, schiet en ... Druciak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Juárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Juárez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juárez speelt de bal door. Castañeda rent richting de bal. Castañeda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Inworp. Kovaljov met de inworp. Talapa geeft een hoge lob. Kiffer heeft problemen om de bal te vangen. Kiffer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Castañeda bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jamesson. Castañeda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Higareda met een snel genomen vrije trap. Juárez kopt de bal weg. Castañeda is nu in balbezit. Castañeda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Tyfos geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aranda met een snelle inworp. Talapa geeft een hoge lob. Kiffer springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Makoś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Robitaille bereikt de bal nog maar net als eerste. Robitaille geeft een hoge lob. Juárez is nu in balbezit. Juárez geeft een hoge lob. Robitaille krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Higareda bereikt de bal nog maar net als eerste. Higareda passt de bal in één keer door. Backbrot speelt de bal door. Robitaille bereikt de bal nog maar net als eerste. Robitaille draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Juárez is nu in balbezit. Juárez speelt de bal door. Castañeda is nu in balbezit. Castañeda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mequetrefes F. C. - Pumas de C.U. 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mequetrefes F. C. 58%, Pumas de C.U. 42%.
Mequetrefes F. C. - Pumas de C.U. 0:4