Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cañeros de Zacatepec Legionarios de MTY
532FEB24 Tactiek Legionarios
53% Balbezit 47%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
58.2 gemiddelde waardering 60
very good Schieten excellent
very good Passen very good
solid Verdedigen excellent


3e minuut.
Murawa geeft een hoge lob. Bădiţă probeert de bal aan de voet te houden. Alvarado kopt de bal weg. Makulec is nu in balbezit. Makulec schiet op doel. Cortez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Crouch geeft een hoge lob. Page rent richting de bal. Page speelt de bal door. Makulec rent richting de bal. Makulec schiet op doel. Cortez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Próchniak onderschept slim de pass. Próchniak geeft een lange en hoge pass. Makulec rent richting de bal. Makulec haalt uit met een fantastische trap. Cortez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cañeros de Zacatepec - Legionarios de MTY 0:1

43e minuut.
Bro Sáez verovert de bal door een tackle van achteren. Mendivil onderschept slim de pass. Mendivil passt de bal in één keer door. Śleszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Śleszyński haalt uit met een fantastische trap. Prado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

45e minuut.
Berendei is nu in balbezit. Berendei passt de bal met de wreef. Próchniak rent richting de bal. Próchniak passt de bal in één keer door. Makulec rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cañeros de Zacatepec - Legionarios de MTY 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cañeros de Zacatepec 59%, Legionarios de MTY 41%.
Cañeros de Zacatepec - Legionarios de MTY 0:2

50e minuut.
Próchniak kopt de bal weg. Daar is Alvarado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tagor onderschept slim de pass. Makulec is nu in balbezit. Makulec schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Crouch is nu in balbezit. Błażej probeert naar een medespeler te passen. Bro Sáez is nu in balbezit. Bădiţă verovert de bal door een tackle van achteren. Bădiţă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Mendivil rent richting de bal. Alvarado verovert de bal door een tackle van achteren. Sabina maakt een afschuwelijke overtreding. Sabina is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

79e minuut.
Berendei rent richting de bal. Berendei probeert naar een medespeler te passen. Tagor is nu in balbezit. Alvarado verovert de bal door een tackle van achteren. Alvarado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cañeros de Zacatepec 55%, Legionarios de MTY 45%.
Cañeros de Zacatepec - Legionarios de MTY 0:2